Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Hrvatski bendovi: jučer, danas, sutra”

”Hrvatski bendovi: jučer, danas, sutra”U srijedu će se u Vintage Industrial Baru u sklopu programa Good Vibrations održati druga po redu panel diskusija pod naslovom „Hrvatski bendovi: jučer, danas, sutra“, a nakon nje slušaonica „Kad je punk bio mlad“.

Večer će upotpuniti glazbeni buvljak s posebnim cijenama za tu prigodu. Početak programa je u 20:30, a ulaz je besplatan.

Koji su izazovi s kojima se bendovi susreću? Kako je bilo prije, a što se može očekivati u budućnosti? Kako se nositi s uspjehom, kako s negativnim kritikom? Jesu li dobar PR i menadžment važniji od kvalitete benda? DIY ili diskografske kuće? Na ova i druga bitna pitanja vezana uz temu odgovarat će panelisti:

Mile Kekin (Hladno pivo)
Zdenko Franjić (Slušaj najglasnije label)
Nina Celio-Cega (menadžerica benda Vatra)
Hrvoje Krmpotić Krmpa (Deafness By Noise)
Andrija Ražnatović (Mašinko, House of Pablo)

Moderator je Perica Štefan. Publika će po završetku dikusije također moći sudjelovati sa svojim pitanjima i komentarima. Početak u 21:00.

Nakon panelice možete uživati u slušaonici „Kad je punk bio mlad“ koju će prirediti DJ Kneža. Prilika je to da poslušate poznate i manje poznate bendove s njihovima hitovima sa samih početaka punka u 70-ima, pionire Oi! punka i hardcorea, kao i one koji su zaslužni za punk početke u bivšoj nam državi i današnjoj Hrvatskoj.

U sklopu glazbenog buvljaka moći ćete po superpovoljnim cijenama nabaviti CD-i, ploče, majice i bedževe s naglaskom na alternativnu scenu koja se kroz ovaj program potiče i pokušava predstaviti u što boljem svjetlu. Izlagači su PDV, Pitsome Merchandising i Gringo.

Objavljeno 01.12.2015.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare