Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Humanitarni Jay Kay!

Humanitarni Jay Kay!Program EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj, u suradnji s Općinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Budve, 16. i 17. srpnja, u okviru SEA DANCE FESTIVALA u Budvi, organizira u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens veliki VIP humanitarni dio Sea Dance festivala pod nazivom BE HUMAN.

Prvi dan, 16. srpnja VIP posjetitelje Dukley Gardens očekuje dnevna zabava pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE – special Sunset DJ SET. Sea Dance festival priprema koktel i VIP dnevnu žurku uz kupanje na prelijepoj plaži Dukljanskih vrtova. Poznati britanski reper Example, poznat po svom humanitarnom radu, ispratit će ovaj vreli srpanjski dan posebnim DJ setom skovanim za zalazak Sunca, da bi kasnije tijekom noći s bendom nastupio na glavnoj pozornici Sea Dance festivala.

Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta dogodit će se dan kasnije 17. jula, s početkom u 21h, koji će obilježiti velika svjetska zvijezda i vodeće ime Sea Dance festivala – Jamiroquai, i to u vidu posebnog DJ seta s Jay Kayom kao domaćinom večeri. Događaj pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI predstavit će ni manje ni više nego svemirskog kauboja i poznatog svjetskog glazbenika, koji dva dana ranije, 15. srpnja nastupa na glavnoj pozornici Sea Dance festivala i koji je odlučio biti na crnogorskom primorju cijelo vrijeme trajanja morskog dijela EXIT Avanture!

Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala, ovim povodom je izjavio: “Društvena odgovornost je duša EXIT festivala i upravo zato, EXIT fondacija je nakon katastrofalnih poplava koje su u svibnju ove godine pogodile Srbiju, BiH i Hrvatsku osnovala program EXIT AID za pomoć najugroženijim područjima, a suradnjom s mnogobrojnim fondacijama i prijateljima ostvarila značajne rezultate. Događaj u Dukljanskim vrtovima tijekom Sea Dance festivala bit će najznačajniji do sada, kada će dvije svjetske zvijezde, Jamiroquai i Example, napraviti humanitarnu žurku za Balkan, i na taj način skrenuti pozornost svjetske javnosti da problemi s posljedicama poplava nisu riješeni i da će ugroženima trebati pomoć u dužem vremenskom periodu. Zahvalni smo prijateljima u Crnoj Gori, prije svih Općini Budva i Dukljanskim vrtovima, što su prepoznali potrebu za pomoć ugroženima, i punom snagom i srcem podržali ovu inicijativu.”


VIP Humanitarni događaj BE HUMAN bit će održan 16. i 17. srpnja u okviru luksuznog kompleksa DUKLEY GARDENS u Budvi i bit će dostupan samo za vlasnike GOLD i PLATINUM VIP ulaznica za SEA DANCE festival.

GOLD VIP po cijeni od 200 € uključuje:
- Ulaz na sva tri dana SEA DANCE festivala na Jazu i pristup Dukley VIP Loungeu u okviru Sea Dance festivala
- Ulaz na humanitarne večeri BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI i BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE
- Sea Dance koktel dobrodošlice

PLATINUM VIP po cijeni od 1000 € (za dvije osobe) uključuje /IZUZETNO LIMITIRAN BROJ:
- Ulaz na sva tri dana SEA DANCE festivala na Jazu i pristup Dukley VIP Loungeu u okviru Sea Dance festivala za dvije osobe
- Ulaz na humanitarne večeri BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI i BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE za dvije osobe
- Stol, večera i šampanjac za dvoje, pristup PLATINUM terasi restorana Dukley Gardens

GOLD VIP ulaznice moći će se kupiti na prodajnim mjestima EXIT festivala u Srbiji i Crnoj Gori, dok će se PLATINUM VIP ulaznice moći nabaviti samo putem Hipotekarne banke, dok se više informacija može dobiti na broj telefona +382 67 638868.

Sva dobit od prodaje GOLD I PLATINUM VIP ulaznica za Sea Dance festival namijenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Jay Kay sa svojim bendom je društveno aktivan već dugi niz godina. Među brojnim akcijama kojima se pridružio bio je zapažen koncert 2009. kada su sudjelovali u prikupljanju novčanih sredstava za oboljelog dječaka Maxwella McKnighta, zalaganje za demokraciju u Burmi, kao i borba protiv eksploatiranja životinja u svrhe zabave. Elliot John Gleave, poznatiji kao EXAMPLE također je posvećen humanitarnom radu. Pored toga što je ambasador za Teenage Cancer Trust, program koji se fokusira na potrebe tinejdžera i mladih oboljelih od raka, on je 2013. godine posjetio Indiju tijekom kampanje ”Drop4drop” u cilju uvođenja svježe vode, kada je i donirao crpku za vodu ljudima iz regije Kadapa.

Objavljeno 23.06.2014.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)