Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Indeksi i prijatelji u Sava centru

Indeksi i prijatelji u Sava centruVeliki koncert posvećen jednoj od najkarizmatičnijih jugoslovenskih grupa Indeksi, nazvan po njihovom velikom hitu „Da sam ja netko”, biće održan 16. oktobra u Sava centru, najavila je producentska kuća „Harlem”, organizator koncerta.

„Pripremamo spektakl kojim ćemo publiku vratiti u vremena kada smo svi slušali hitove Indexa i podsjetiti da se na jednom mestu mogu opet okupiti najveći umjetnici bivše zemlje“, ističu organizatori. Iako do koncerta ima gotovo mjesec dana, interes publike je velik i to nam je samo potvrda da činimo pravu stvar, naglasili su u „Harlemu“.

Omiljenom pjevaču Davorinu Popoviću, koji je preminuo 2001. godine, na velikom beogradskom koncertu pjesmom će se odužiti njegovi prijatelji na koje je, po vlastitom priznanju, popularni Pimpek ostavio neizbrisiv trag.

Na beogradskom koncertu legendarne Indeksove hitove pjevati če: Arsen Dedić, Hari Varešanović, Aki Rahimovski, Dado Topić, Mladen Vojičić Tifa, Kaliopi, Neda Ukraden, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Dženan Lončarević, Seid Memić Vajta, Zijo Valentino, Teška industrija, Irina Kapetanović i glumac Tarik Filipović.

Indekse je 1962. godine u Sarajevu osnovala grupa studenata, što ujedno objašnjava ime ovog legendarnog benda, ali i jednu epohu u kojoj je zvuk najvećih svjetskih grupa u bivšu Jugoslaviju stigao vrlo rano zahvaljujući mladima.

Zanimljivo je i da su Indeksi višedesetljetnu karijeru započeli upravo u Beogradu gdje su na prvoj Gitarijadi 1964. godine osvojili snimanje prvog singla.

Karte su u prodaji u Sava Centru i Bilet centru, po cijeni od 15e, 19e i 23e.

Objavljeno 21.09.2011.

Vremeplov

Diskografija je jedno, mediji drugo, a koncerti treće. Svaka od tih stavki traži sasvim drugačiji pristup, ali i potpunu predanost.
Damir Urban - intervju za RiRock.com