Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

InMusic ne staje!

InMusic ne staje!Organizatori T-Mobile InMusic festivala ne prestaju najavljivati bendove koji će nastupiti 21. i 22. Lipnja na šestom izdanju ovog popularnog ljetnog festivala. Najnovija imena su Elvis Jackson, Mika Male i Black Pope.

Elvis Jackson je dobro poznati slovenski bend koji je u više od deset godina staža na sceni prerasao u jedan od najpoznatijih slovenskih bendova čija je popularnost odavno prerasla lokalne okvire. Izdali su četiri albuma na kojima se prožimaju utjecaji ska ritmova, punka, rocka, metala, reggaea... U više od 700 nastupa pozornicu su itmeđu ostalog dijelili s Faith No More, Off Spring, Asian Dub Foundation, NOFX i mnogim drugim.

Mika Male je sve popularniji zagrbački bend, poznat po laganim i intimnim pjesmama i prepoznatljivim nastupima, a mnogi uz bend vežu epitet ’’alternativni dragulj’’. Black Pope je pak potpuno drugačiji bend, radi se o metal bendu iz Italije, točnije Trsta. Kratko su na sceni, a prva izdanja izlaze im prošle godine. Sviraju pod utjecajem Metallice, Slayera i Pantere, a na InMusic dolaze putem natječaja koji je T-Mobile INmusic festival raspisao na Sonicbidsu.

Objavljeno 13.05.2011.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica