Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

InMusic ne staje!

InMusic ne staje!Organizatori T-Mobile InMusic festivala ne prestaju najavljivati bendove koji će nastupiti 21. i 22. Lipnja na šestom izdanju ovog popularnog ljetnog festivala. Najnovija imena su Elvis Jackson, Mika Male i Black Pope.

Elvis Jackson je dobro poznati slovenski bend koji je u više od deset godina staža na sceni prerasao u jedan od najpoznatijih slovenskih bendova čija je popularnost odavno prerasla lokalne okvire. Izdali su četiri albuma na kojima se prožimaju utjecaji ska ritmova, punka, rocka, metala, reggaea... U više od 700 nastupa pozornicu su itmeđu ostalog dijelili s Faith No More, Off Spring, Asian Dub Foundation, NOFX i mnogim drugim.

Mika Male je sve popularniji zagrbački bend, poznat po laganim i intimnim pjesmama i prepoznatljivim nastupima, a mnogi uz bend vežu epitet ’’alternativni dragulj’’. Black Pope je pak potpuno drugačiji bend, radi se o metal bendu iz Italije, točnije Trsta. Kratko su na sceni, a prva izdanja izlaze im prošle godine. Sviraju pod utjecajem Metallice, Slayera i Pantere, a na InMusic dolaze putem natječaja koji je T-Mobile INmusic festival raspisao na Sonicbidsu.

Objavljeno 13.05.2011.

Vremeplov

Blues priča priču. Svaki redak u bluesu ima značenje.
John Lee Hooker