Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iron Maiden – jedini koncert u regiji

Iron Maiden – jedini koncert u regijiIron Maiden nastupaju u Beogradu 17.06.. Veliko zanimanje za ovaj concert, jedini u regiji, proširilo se i izvan granica regije. Kako saznajemo ulaznica za Fan Pit prostor više nema.

Članovi globalnog fan kluba čuvenog britanskog benda imali su posebnu priliku da putem Interneta osiguraju svoje ulaznice što je rezultiralo s prvih dvije tisuće ulaznica u samo jednom danu i to diljem cijelog svijeta.

Fanovi iz Južne Amerike i okolnih zemalja bili su među najbržima, a ulaznice se se prodale u više od 20 različitih zemalja svijeta među kojima su i neki od najvjernijih fanova iz Srbije. Pored mnogobrojne publike u Srbiji, u Beogradu se očekuje i dolazak velikog broja fanova iz cijelog svijeta i regije budući da je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije i jedan od svega 17 koncerata ”Mejdena” ove godine.

Legendarni menadžer grupe, Rod Smallwood daje i dodatni uvid u izvrsnosti ovogodišnjeg dolaska u Srbiju koji predstavlja završetak ”History of Maiden Tours” projekta od tri ogromne svjetske turneje, čime će ta trilogija ujedno biti kompletirana i u Beogradu: ”Maiden England turneja je naišla na nevjerojatno dobar prijem diljem svijeta i kao što fanovi znaju, bazirana je na trilogiji naših DVD izdanja iz osamdesetih. Biti će to posljednja prilika ikad da fanovi čuju neke pjesme uživo, s tim da ćemo u 2014. malo izmijeniti set listu kako bismo jednako zastupili sva tri izdanja, uz jedan izuzetak iz ’90 - ih, fanovi dobro znaju o čemu je riječ”.

Podsjetimo, predgrupa na koncertu u Beogradu je švedski metal bend Ghost.
Organizator ovog spektakla je Avalon produkcija.

Ulaznice se prodaju po sljedećim cijenama i kategorijama : za parter 1 cijena je 35e i 29e za parter 2.

Ulaznice se prodaju na preko 40 mjesta u Beogradu, među kojima su blagajne Doma omladine, Kombank arene, Bilet centar na Trgu republike i prizemlje SC Ušće koje radi svakodnevno do 22 sata. Pored Beograda, ulaznice mogu fizički se kupiti u svim većim gradovima u zemlji putem lanca ”Win Win” trgovina, ali i na dodatnih par stotina mjesta, diljem Srbije i regije, a čije se adrese i telefoni mogu pronaći pretragom na sajtu www.eventim.rs .

Objavljeno 30.05.2014.

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven