Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iron Maiden predstavili kolekcionarsko izdanje ”The Live Collection – Remastered”

Iron Maiden predstavili kolekcionarsko izdanje ”The Live Collection – Remastered”Parlophone Records nastavlja seriju reizdanja omiljenog metal sastava Iron Maiden petim po redu setom Digipak CD-a ovaj put pod naslovom “The Live Collection – Remastered”.

U kolekcionarska izdanja uključeni su koncertni albumi “Live After Death” i “Rock In Rio”.

“Live After Death” snimljen je u Long Beach Areni u Kaliforniji u ožujku 1985. na legendarnoj jednogodišnjoj turneji World Slavery Tour koja je započela u Poljskoj u ljeto godinu ranije. Uključivala je 187 naastupa diljem svijeta i lansirala Iron Maiden među globalno najveća glazbena imena. Album koji uključuje i dodatne snimke nastale u londonskom teatru Hammersmith Apollo, smatra se jednim od najboljih live albuma svih vremena.

”Rock In Rio” snimljen je 19. siječnja 2001. na finalnoj večeri turneje Brave New World kada je Iron Maiden nastupio pred 100 000 obožavatelja, a koncert su uživo prenosile svjetske televizije.

”The Live Collection – Remastered” naslanja se na nedavnu seriju izdanja ”The Studio Collection – Remastered” kojom se pokriva cijeli katalog sastava sa šesnaest albuma. Kao bonus ovim kolekcionarskim izdanjima, po jedan od albuma dodatno je predstavljen posebno dizajniranom kutijicom s figuricom i ekskluzivnom prišivkom. U novom izdanju, to će biti album ”Live After Death”.

Objavljeno 28.06.2020.

Vremeplov

Mislim da sam prvo glazbeno buđenje doživio slušajući ono što su radili Dizzy Gillespie i Charlie Parker. Kroz njihovu sam glazbu počeo učiti o strukturi i teoretskim aspektima glazbe.
John Coltrane