Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iron Maiden - Split - Rasprodan Headbangers Pit

Iron Maiden - Split - Rasprodan Headbangers PitSvega tjedan dana nakon početka prodaje rasprodan je Headbangers Pit za koncert Iron Maidena u splitskoj Spaladium Areni 27.07.2016.

Očekivano ogroman interes u cijeloj regiji, a i šire, rezultirao je prodajom onih najatraktivnijih ulaznica, za prostor najbliži pozornici.

U prodaji još ima ulaznica za Parter, Gornje i Donje tribine te VIP sjedenje.

Na 30. godišnjicu svog prvog nastupa u Hrvatskoj (Dom sportova u Zagrebu, rujan 1986.), ova institucija žestoke glazbe ponovo dolazi u Split, u sklopu The Book of Souls turneje na kojoj će nekoliko puta obići cijeli svijet svirajući kombinaciju novog albuma i best of set liste na rasprodanim stadionima, festivalima i arenama.

Posebnost novog sastanka Maidena i Splita vjerojatno je i jedan od najmanjih kapaciteta u kojima će britanske legende nastupiti na ovoj turneji. U prodaju će naime biti pušteno svega 11.000 ulaznica, djelomično i zbog velike i raskošne produkcije koja za ovu priliku ulazi u Spaladium Arenu.

Velika svjetska turneja krenula je koncertom u Fort Lauderdaleu na Floridi nakon koje slijede Tulsa i Las Vegas. Bend se nakon toga seli u Meksiko te Srednju i Južnu Ameriku da bi se 30. ožujka vratili natrag u njujorški Madison Square Garden. Poslije SAD-a slijede datumi u Japanu, Kini, Australiji, Novom Zelandu i Južnoafričku republiku poslije kojih Maideni konačno stižu na europsko tlo i to u Njemačku.

Bend je prošli tjedan predstavio svoj novi, veći i poboljšani Boeing 747 oslikan prepoznatljivim Iron Maiden logom koji će 27. srpnja sletjeti u splitsku zračnu luku. Kao i na cijeloj turneji k nama će ih dovesti kapetan Bruce Dickinson koji nije skrivao svoje oduševljenje novim avionom. Fotografi iz cijelog svijeta već šalju impresivne fotografije nove Maiden letjelice, a dosad najbolju je poslao Robert Starling s Floride.

Cijene ulaznica dostupnih u prodaji:
• Parter stajanje 290 kn
• Gornje tribine 320 kn
• Donje tribine 340 kn
• VIP sjedenje 430 kn

Princip ulaska u dvorane i sve pojedinačne sektore (Headbangers pit, VIP sjedenje, Parter stajanje, Gornje tribine, Donje tribine) bit će službeno objavljen tijekom sljedećih mjeseci.

Prodajna mjesta:
• Online na www.eventim.hr
• Split: Dancing bear
• Zagreb: Dirty old shop, Rockmark, Aquarius
• Rijeka: Dallas Music shop
• Sva ostala prodajna mjesta Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Iron Maiden management i LAA mole fanove da kupuju ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Objavljeno 26.02.2016.

Vremeplov

O marketingu i diplomci ekonomskog faksa malo znaju jer Rvacka je praksa drugačija od svega što su mnogi cijenjeni dr. i prof. Oec. i marketinga napisali u udžbenicima.
Anđelo Jurkas, glazbeni kritičar