Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ivana Rushaidat & Rakete imaju novi singl

Ivana Rushaidat & Rakete imaju novi singl Nakon odlično primljena prva dva singla “Bijela buka“ i “Jednog od Vas”, autorskom timu na Ivaninom debitantskom albumu koji je u pripremi pridružuju se i Davor Viduka kao autor glazbe, koji uz Martu Muždalo potpisuje i stihove za najnoviji singl “Ne dam te”.

Aranžman potpisuje Vlado Mirčeta, koji je uz Berka Muratovića iz grupe Jinx zadužen za produkciju istoga.

Novi singl prati i vrlo zanimljiv animirani video spot u režiji multimedijalnog umjetnika Dalibor Barić. Osim Dalibora u realizaciju spota uključeni su i Josip Ivančić kao snimatelj, Damir Klemenić kao suradnik za pokrete te Ivana Bilandžija Billy kao šminkerica.

Dalibor Barić je autor brojnih kratkih animiranih i eksperimentalnih filmova, glazbenih spotova (Pips Chips & Videoclips, Ante Perkovic), festivalskih špica (Motovun Film festival), stripova, instalacija, crteža i kolaža. Bavi se glazbom i nastupa kao VJ.

Singl “Ne dam te” možete očekivati i na debitantskom albumu Ivane Rushaidat & Raketa, koji je u pripremi za 2016.godinu.

Već dvije i pol godine Ivana Rushaidat nastupa sa svojim bendom Little Drop Of Poison, a sada su, nakon obrada pjesama kultnog Toma Waitsa i drugih blues i pop velikana 60-ih godina prošlog stoljeća, odlučili objaviti i vlastiti autorski materijal.

Ivana Rushaidat dobro je poznata domaćoj publici jer preko deset godina nastupa s brojnim bendovima (Lounge paket, Billie and the Kids, Mayales, Jinx) a najšira publika zapamtila ju je po ulozi u hit predstavi Teatra Exit ”Kauboji”, te istoimenom igranom filmu.

Objavljeno 28.01.2016.

Vremeplov

Nitko nije potpuno sretan. To nije ljudski.
Billie Joe Armstrong (Green Day)