Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iz daljine dolazi Veliki rock prasak

Iz daljine dolazi Veliki rock prasakPrema izvještaju američkih medija, sjevernoamerička promotivna turneja grupe The Rolling Stones ”A Bigger Bang”, proglašena je Najuspješnijom turnejom svih vremena u cjelokupnoj američkoj koncertnoj povijesti, referirajući se na komercijalni efekt i broj posjetitelja.

Osim činjenice da su svi koncerti bili rasprodani u rekordnom roku, The Rolling Stonese je samo na sjevernoameričkom kontinentu vidjelo 1, 2 milijuna posjetitelja, dok je zarada iznosila 162 milijuna dolara. Na drugom su mjestu ostavili konkurente U2 sa 138 utrženih milijuna dolara, dok je kanadska pjevačica Celine Dion treća s 81 milijun dolara.

S tim su rekordom Jagger, Richards, Watts i Woods svrgnuli s vrha same sebe, obzirom da je dosadašnje rekorde držala njihova turneja ”Voodoo Lounge”. Nije ni čudo obzirom da mnogi analitičari glazbe i poznavatelji prilika u bendu smatraju da se radi o posljednjoj prilici viđenja legendarnog rock sastava uživo.

Rolling Stones World Tour 2005/2006 organizira Concert Productions International and The Next Adventure i produkcijski rješava WPC Piecemeal Inc., dok u Hrvatskoj organizacijski dio koncerta odrađuju u suradnji tvrke GigArt i Multimedia Concerts, dok će public relations i marketing hrvatskog koncerta obavljati sve agilnija DOP Produkcija.

Ekskluzivne fotografije benda možete downoadirati koristeći ovaj link.

Za više informacija o turneji, članstvu u fan clubu Stonesa, ekskluzivnim materijalima benda, posjetite njihov službeni web site Rollingstones.com. Drugi singl s recentnog albuma Stonesa je pjesma ”Rain Fall Down”.

Artist info

Objavljeno 26.01.2006.

Vremeplov

Pjesnici se igraju riječima.
Paul McCartney