Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Izgubljeni vikend i John iz M.O.R.T.-a objavili pjesmu

Izgubljeni vikend i John iz M.O.R.T.-a objavili pjesmuIzgubljeni Vikend i John iz benda M.O.R.T. udružili su snage i objavili pjesmu ”Nemam, ne mogu i neću”.

Što se dogodi kad vam netko nepozvan i naporan upadne na tulum, u inbox ili u život, “popije sva pića i upropasti đir”, opisali su sinjski roker i ekipa glazbenika okupljenih oko autora, Josipa Radića.

”Negativna i odlučna poruka iz naslova zapravo je oda pozitivnom i zdravom razumu - pozivamo slušatelje da je slobodno i bez naknade primijene u svakodnevnim situacijama”, poručuju John i Izgubljeni vikend.

Uz Johna na vokalima i Josipa Radića na gitari, basu i klavijaturama, na pjesmi su sudjelovali Davor Capković (gitare), Jere Šešelja (gitare, udaraljke) te članovi Fiumensa, Leo Rumora (bubnjevi) i Vedran Križan (klavijature). Miks pjesme potpisuje Jere Šešelja, a za vizual je zaslužan ilustrator Igor Jurilj.

Suradnja s frontmanom sinjskog benda M.O.R.T. nastavak je priče Izgubljenog vikenda koja je započela 2021. s duetom s Yayom iz Jinxa i pjesmom ”Treba nam dosade”.

Singl ”Nemam, ne mogu i neću” dostupan je na svim streaming servisima.Objavljeno 07.12.2022.

Vremeplov

Televizija je fenomenalno retardirajući medij, najpovršniji koji postoji. Dok si na televiziji nekakva si faca, a čim se “skineš” s ekrana hvala bogu više se toga nitko ne sjeća.
Nina Violić, riječka glumica