Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jamiroquai na Sea Dance festivalu

Jamiroquai na Sea Dance festivaluJedno od najvećih glazbenih imena današnjice, razigrani Jamiroquai, na čelu s ekstravagantnim pjevačem Jay Kayem, bit će glavne zvijezde Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 17. 07. održati na jednoj od najljepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

Nakon više od dvadeset godina uspješne karijere, 25 milijuna prodanih albuma, osvojene Grammy nagrade i jednog od najposećenijih koncerata u povijesti EXIT festivala, Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi sa svojim bezvremenskim hitovima ”Virtual Insanity”, „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim.

Sea Dance festival bit će održan od 15. do 17. srpnja 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstavit će savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, počinje 11. lipnja na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mjestu 10-13. srpnja na EXIT festivalu, nakon čega se ljetni tulum seli na Jadransku obalu.

Glavna pozornica Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstavit će publici tri omiljene scene sa EXITa! Na glavnoj pozornici Sea Dance festivala prvog dana gostovat će Main stage EXITa, a glavne zvijezde bit će Jay Kay Jamiroquai.

U srijedu, 16.07., na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj pozornici predstavit će se poznati EXIT X-Bass program, koji se, drugu godinu zaredom, realizira s najznačajnijom platformom za promociju bass muzike na svijetu, slavnim UKF-om.

Osim bass velikana, u srijedu će na glavnoj sceni gostovati i predstavnici EXITovoj publici omiljene Fusion pozornice (druge najveće live pozornice na festivalu).

Konačno, u četvrtak, 17.07., zvijezde glavne pozornice SEA DANCE festivala bit će gladijatori s poznate EXITove Dance Arene.


Objavljeno 03.05.2014.

Vremeplov

Ne možete vječno biti spasitelji rocka - dođe netko drugi i preuzme zastavu, barem u očima medija.
Mike Gibson (Godfathers)