Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jazz u Močvari: Bruno Mičetić Trio

Jazz u Močvari: Bruno Mičetić TrioVidjeti metalca kako nastupa u Močvari normalno je kao i vidjeti jazzere u jazz klubu. Ali što ako se jedan metalac sjetio svirati jazz i sad dolazi u Močvaru sa svojim jazz triom? E to je onda već anomalija koju nismo mogli propustiti!

Prozvan najvećim domaćim heavy metalcem među jazzerima i najvećim jazzerom među heavy metalcima, u nedjelju 25. ožujka dolazi nam gitarist Bruno Mičetić sa svojim triom (Milo Stavros na bubnjevima i Joe Kaplowitz na orguljama).

Skladbe Brune Mičetića mogle bi se najbolje opisati kao studije u grooveu. S jedne ih strane krasi određena meditativna, skoro pa flegmatična opuštenost koja budi nikada doživljena sjećana na stare, zadimljene jazz klubove u New Yorku, a s druge strane spontana živost koja se dobiva samo kroz iskrenu ljubav prema svojoj glazbi. Kroz spoj bluesa, balada, tradicionalnog jazza, ali i fusiona, bit će to savršeno otvorenje novog projekta ”Jazz u Močvari”.

A sad par riječi i o projektu. ”Jazz u Močvari” najnoviji je projekt čiji je cilj prezentirati i promovirati najoriginalnije, inovativne i zanimljive autorske jazz projekte i bendove iz Hrvatske, regije, a možda i šire (ako ih uspijemo platiti). Na taj način pokušat ćemo dodatno obogatiti već ionako bogatu ponudu zagrebačke jazz scene, ali kada kažemo jazz ovdje ne mislimo samo na tradicionalni jazz, već na sve njegove hibride i derivate zbog kojih je jazz postao možda najvitalniji glazbeni žanr.

Objavljeno 23.03.2018.

Vremeplov

Loše je kad je sve složeno po sistemu kupi-prodaj. Treba imati ideju i boriti se da ta ideja zaživi i da dođe do ljudi.
Dino Šaran (Letu Štuke)