Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jesenski Bazaar u Zagrebu!

Jesenski Bazaar u Zagrebu!U svijetu se koriste razni nazivi za ovakvu vrstu događanja; flea market, trash and treasure markets, jumble sale, bring and buy sale, juna bazzar, Marché aux puces... Kod nas bi riječ bila buvljak, ali Bazaar nije samo još jedan u nizu buvljaka koji se u zadnje vrijeme često održavaju po kinima, kafićima, stanovima i dvorištima.

Bazaar je najveći buvljak urbanog karaktera u Zagrebu i okolici, a prema dosadašnjem broju prijava jesensko izdanje bit će najbrojnije dosad.

Bazaar se odvija sezonski, pa tako nakon proljetnog i ljetnog dolazi jesenski koji će se održati u Kvartu (stara klaonica u Heinzlovoj) u subotu 06.10.2012. od 11 do 18 sati, uz, naravno, besplatan ulaz.

Prijave za sudjelovanje još su uvijek u tijeku, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 01.10. na mail bazaarukvartu@gmail.com.

Prema dosadašnjem iskustvu na Bazaaru se mogu naći rijetki primjerci vintage odjeće, obuće i nakita, odlični komadi retro namještaja,restaurirane fotelje i stolice, industrijske lampe, stare škrinje, kovčezi, mnogo sitnih detalja poput kristalnih pepeljara, mini ventilatora i slično. No, prije od marketa Bazaar je primarno platforma za mlade umjetnike, umjetničke grupe, dizajnere i kreativce koji imaju priliku predstaviti svoj proizvode, pa je tako veliki izbor nakita, odjeće, raznih modnih dodataka, torbi i lampi jedinstvenog dizajna smišljenog od strane velikog broja mladih kreativnih ljudi.

Na prva dva Bazaara sudjelovalo je ukupno preko 400 izlagača, a procirkuliralo preko 3500 posjetitelja. Prostor u kojem se Bazaar održava, napuštene industrijske hale i hodnici kompleksa bivše klaonice u centru grada pridonose samom događanju i odaju posebnu atmosferu.

Bazaar se održava subotom uz cjelodnevno druženje na kojem možete popiti i pravu tursku kavu, probati kolače, slastice, vegansku hrana i ostale delicije.

Objavljeno 29.09.2012.

Vremeplov

Joao Gilberto na gitari može ”čitati novine” i zvučat će odlično.
Miles Davis