Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jesenski noviteti

Jesenski novitetiLjeto i sve njegove blagodati polako ostaju za nama a stiže nam vrijeme promjena i kiša, vrijeme idealno za preslušavanje novih albuma.

Tu su nova izdanja irskog blues gitariste Rory Gallaghera u vidu cd i dvd formata. ’’Ghost Blues (The Story Of Rory Gallagher)’’ dupli DVD set sadrži dokumentarni film o Roryiju, njegovom odrastanju, nastupima s lokalnim bendom, te kratak uspjeh s Tasteom. Dok Cd verzija , ’’The Beat Club Sessions’’, donosi najbolje momente iz čestih nastupa Roryija i njegovih kolega iz benda.

Već krajem rujna svoju glazbenu kolekciju možete upotpuniti albumom ’’Seal 6: Commitment’’ osebujnog Seala, a negdje u isto vrijeme izlazi i novi album gitarističkog velikana Eric Claptona. Album nosi jednostavan naziv, ’’Clapton’’.

Na popisu „onih koji dolaze“ je i peti album grupe Kings of Leon, naziva ’’Come Around Sundow’’, a izlazak je najavljen za 18.10.2010.

Jedan od najosebujnijih i najtaleniranijih autora današnjeg doba Elvis Costello također je pripremio novu glazbenu poslasticu u vidu albuma ’’National Ransom’’ čiji je dolazak u glazbene dućane najavljen za 25.10.

Za kraj ovog kratkog podsjetnika stranih, nadolazećih izdanja treba spomenuti treći album Jamesa Blunta naziva ’’Some Kind of Trouble’’ čiji izlazak očekujemo u studenom 2010.

(M.S.)

Objavljeno 12.09.2010.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)