Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jesenski noviteti

Jesenski novitetiLjeto i sve njegove blagodati polako ostaju za nama a stiže nam vrijeme promjena i kiša, vrijeme idealno za preslušavanje novih albuma.

Tu su nova izdanja irskog blues gitariste Rory Gallaghera u vidu cd i dvd formata. ’’Ghost Blues (The Story Of Rory Gallagher)’’ dupli DVD set sadrži dokumentarni film o Roryiju, njegovom odrastanju, nastupima s lokalnim bendom, te kratak uspjeh s Tasteom. Dok Cd verzija , ’’The Beat Club Sessions’’, donosi najbolje momente iz čestih nastupa Roryija i njegovih kolega iz benda.

Već krajem rujna svoju glazbenu kolekciju možete upotpuniti albumom ’’Seal 6: Commitment’’ osebujnog Seala, a negdje u isto vrijeme izlazi i novi album gitarističkog velikana Eric Claptona. Album nosi jednostavan naziv, ’’Clapton’’.

Na popisu „onih koji dolaze“ je i peti album grupe Kings of Leon, naziva ’’Come Around Sundow’’, a izlazak je najavljen za 18.10.2010.

Jedan od najosebujnijih i najtaleniranijih autora današnjeg doba Elvis Costello također je pripremio novu glazbenu poslasticu u vidu albuma ’’National Ransom’’ čiji je dolazak u glazbene dućane najavljen za 25.10.

Za kraj ovog kratkog podsjetnika stranih, nadolazećih izdanja treba spomenuti treći album Jamesa Blunta naziva ’’Some Kind of Trouble’’ čiji izlazak očekujemo u studenom 2010.

(M.S.)

Objavljeno 12.09.2010.

Vremeplov

Ne predstavljam se kao pjevač. Samo pjevam, a posao je podrške glazbene ”industrije” da se bavi predstavljanjem.
Marko Tolja