Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jeste li spremni za Calling Festival

Jeste li spremni za Calling FestivalKao što već fanovi Billy Idola znaju, ovaj je glazbenik zakazao koncert u Beogradu za 25.06.2014. u okviru Calling Festivala, ali ono što možda ne znate jeste da će Billy dio novca zarađenog od koncerta proslijediti u humanitarne svrhe za borbu protiv poplava koje su zadesile Srbiju tokom proteklih dana, piše mogujaosama.rs. Na svom Twitter profilu napisao je: ,,Uskoro sviram u Srbiji i dio novca koji zaradim ću donirati u fond za borbu protiv poplava. Nadam se da će to bar malo pomoći.”

Podsjetimo Billy Idol se prvi put predstavio fanovima u Srbiji na Exit festivalu gde je one nepovjerljive posjetioce uvjerio da je dostojno stariti a biti rock and roll zvijezda. Publika u Srbiji mogla ga je vidjeti ponovno prije 4 godine dok je Steve Stevens, kolega iz benda nedavno gostovao u Beogradu gdje se predstavio publici u Areni na koncertu Gibbonija. O svojoj profesiji u muzici Billy je u jednom od nedavniih inetrvjua rekao:
”Rockenrol nekako diže ljude. Dio sam nečeg što je veće od života. Zato sam vrlo sretan. A to sam i odabrao. Nisam izabrao tvrdi rock. Nisam izabrao ni blues, a ni disko. Izabrao sam rockenrol ”, ovim riječima je plavokosi punkrocker iz Londona svojevremeno možda i najbolje objasnio svoj zvuk, ali i životnu filozofiju koja je opravdala i njegovo umjetničko ime - Idol .
Prošle godine u studenom je obilježio točno tri desetljeća od izlaska kultnog albuma ‘’Rebel Yell’’ .

”Svuda sam nosio taj punk - rock stav sa sobom. Što god da smo svirali tijekom svih ovih godina, taj stav bi toj glazbi davao duh kojeg ta ista glazba nebi imala da nisam potekao iz punk pokreta”, objasnio je Idol svoj upečatljivi imidž buntovnika s razlogom, danas nerazdvojnog dijela glazbene i modne ikonografije osamdesetih godina.

Dodatnu i krajnje neophodnu dozu rockenrol veličine svojim sviranjem unio je Steve Stevens stvorivši uz Idola jedan od najboljih gitarsko - vokalnih tandema svih vremena. Pravi poznavaoci rock glazbe znaju da se broj tandema tog kalibra mogu izbrojati na prste.

Glamuroznog hard rokera Stevensa pamtimo i po sviranju s Michaelom Jacksonom (Dirty Diana), ali i po nezaboravnoj temi iz filma Top Gun. Njihovo novo ujedinjene 2001. godine ubrzo prate i novi studijski albumi ‘’Devil ’ Playground i Happy Holidays’’, a pored spomenutih hitova na Kalemegdanu publika može očekivati i ‘’Sweet Sixteen’’, ‘’Mony Mony ‘’,’’ Cradle of Love’’ , ‘’Pumping on Steel ‘’, ‘’LA Woman’’ , te brojne druge klasike rockenrola koji s vremenom dobivaju na snazi uz nove generacije mladih fanova, očekivano najbrojnijih, nadamo se i u prvim redovima ispred velike bine na Kalemegdanu 25. 06.ove godine .

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji diljem Srbije i regije putem prodajne mreže Eventim.
Cijene ulaznica su najpovoljnije na cijeloj europskoj turneji karizmatičnog rokera iz Londona i kreću se od 25e za parter i 33e za Fan pit čiji je kapacitet ograničen na samo 1000 mjesta. Stajaće mjesto na VIP platformi od 500 mjesta je 35e.

Budući da tim Calling organizirao i veliki koncert grupe Iron Maiden 17.06. na istom mjestu, svim fanovima koji imaju ulaznice za taj koncert , osiguran je popust od 500 dinara za kupnju ulaznica za Billyja Idola i to u svim kategorijama ( Parter 2000, Fan pit 2800 i VIP 3000 dinara ).

Da bi popust ostvarili, fanovi bi trebao prikažu kupljenu ulaznicu za Iron Maiden na nekom od tri Eventim prodajna mjesta (Ušće Shopping Center, Dom omladine Beograda, Kombank Arena ), uz pravilo da jedna prikazana ulaznica za Maidene , iz bilo koje kategorije , vrijedi za popust na kupnju također jedne ulaznice za Billyja Idola .

Objavljeno 23.06.2014.

Vremeplov

Ako ti tvoja okolina ne dozvoljava da sanjaš, preseli se u onu u kojoj to možeš.
Billy Idol