Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jesteli za blues!

Jesteli za blues!Četri dana u lipnju Zagreb će biti stjecište fenomenalnih blues događanja ujedinjenih u drugo izdanje Zagreb International Blues festivala. Od 09. do 12. lipnja ZIBF će ugostiti preko dvadeset izvođača iz pet zemalja, promocije albuma, projekcije filmova, glazbene radionice, izložbe slika i još puno popratnih događanja - za sve ljubitelje bluesa nevjerovatna prilika da vide i čuju ponajbolji svjetski i domaći blues.

Jedan od programa Blues Festivala je prenošenje ljubavi prema glazbi na najmlađe naraštaje. U Americi, gdje je program i započeo u organizaciji ”Blues Foundation-a”, takve programe / predavanja pod nazivom ”Blues in schools” održavaju poznati svjetski glazbenici poput Joe Bonamasse ili naše prošlogodišnje headlinerice Candye Kane. U Hrvatskoj su ulogu ”stjegonoše bluesa” preuzeli na sebe dva istaknuta blues glazbenika - Tomislav Goluban i Nebojša Buhin.

Ove godine radionica će se održati u četvrtak 9. lipnja u 13 sati u osnovnoj školi ”Sesvetska Sela” u Sesvetama i sa time će zvanično započeti Drugi Zagrebački Internacionalni Blues Festival.

Pod hrvatskim nazivom ”Upoznajmo glazbu”, ”Blues in Schools” će najmlađem naraštaju pokušati približiti blues i usaditi ljubav prema toj tradicionalnoj glazbi iz koje je proizašla sva današnja moderna glazba i nadamo se da će već sutra neko od klinaca iz Sesveta početi svirati gitaru ili usnu harmoniku.

Objavljeno 09.06.2011.

Vremeplov

Ja sam polako odabrala neki svoj ton i zvuk vokala tako da sad puno teže padam pod utjecaje.
Natali Dizdar