Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jesteli za Wintersplash?

Jesteli za Wintersplash?Uputite se u Zagreb na Wintersplash, zimsku Seasplash zabavu koja će se održati u subotu 17.03. u Tvornici Jedinstvo.

Wintersplash je tradicionalni klubski događaj u organizaciji Seasplash festivala , a ovogodišnji glazbeni program uključuje promociju posljednjeg studijskog albuma zagrebačkog dub sastava Radikal Dub Kolektiv, prvog izdanja nove etikete PDV, te nastup bivših članova benda RDK s trenutnim projektima: Dubble (live act), Digitron Sound System, Meniga (DJ set). Za ostatak večeri Wintersplash priprema pravu poslasticu - nastupe posebnih gostiju iznenađenja, predstavnika producentske, DJ i VJ scene iz skandinavskih zemalja.

U sklopu Wintersplasha ćemo ove godine predstaviti javnosti ”novi” subjekt na domaćoj nezavisnoj glazbenoj sceni - Pozitivan ritam i njegove brojne projekte i djelatnosti. Pozitivan ritam nastao je kao posljedica multipliciranja brojnih aktivnosti koje su zaopočele s pokretanjem pulskog Seasplash festivala i dugogodišnjeg bavljenja glazbom članova ekipe Pozitivnog ritma. Međuostalim Pozitivan ritam ovog ljeta uz Seasplash Summer Club na tvrđavi Fort Punta Christo u Štinjanu kraj Pule priprema čak četiri festivala: 10. izdanje Seasplash festivala, novi Slurp festival, svjetski poznati Outlook festival i novi Dimensions festival, koji će se i prezentirati na Wintersplashu.

Objavljeno 10.03.2012.

Vremeplov

Uživao sam u svom životu dok nisam imao ništa… sviđa mi se ideja da budem sretan sa sobom.
Joey Ramone