Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jinx predstavlja Diksilend!

Jinx predstavlja Diksilend!Dugoočekivani novi album skupine Jinx - ’ Diksilend ’ je u prodaji.

Šesti studijski album u karijeri benda, donosi već znane hitove ’Da smo se voljeli manje’ i ’Na zub su me uzeli mama’. ’Diksilend’ koji kao autor i producent potpisuje Coco Mosquito, bend opisuje kao ’glazbu za vrijeme prohibicije i depresije’ , u što se koncepcijski uklapa i sam omot albuma koji je djelo Dejana Kršića.

Na ’Diksilendu’ uz Astronauta Daddya (Pips, Chips & Videoclips) u aktualnom singlu, gostuje i Srđan Sacher u pjesmi ’Klinci su u redu’, kao i vrsni glazbenici Vlatko Ćavar - Brada (Psihomodo pop), Rista Ibrić, Ivana Starčević, Adam Matijašević, Neven Mijač i Branko Bogunović - Pif.

Uz već objavljene singlove , koji su već zavladali eterom i spomenutu ’Klinci su u redu’, nema sumnje kako ’Diksilend’ donosi još nekoliko budućih favorita, kao što su ’Pravo’, ’Dok smo bili bez kontrole’, ’Barakuda’ i ’Čuvaj me, ne daj me’...

Prve reakcije na nove pjesme sa albuma ’Diksilend’ potvrđuju kako su Jinxi snimili album koji ide u sam vrh njihove diskografije, krcat budućim hitovima prepoznatljivog ali ipak svježeg, organskog zvuka.

Uspješni koncertni nastupi u Zagrebu i Ljubljani, na kojima su promovirane i nove pjesme, jasno govore kako su Jinxi , nakon uspješnog povratka na scenu sa hvaljenim albumom ’Na zapadu’, sa ’Dikslendom’ učvrstili poziciju jednog od vodećih pop bendova na ovim prostorima.

Sve fanove Jinxi pozivaju i na promociju albuma koja će se održati u
ponedjeljak, 06.12., na blagdan sv. Nikole u Dallas Music Shopu, Masarykova
6, sa početkom u 18 sati!

Objavljeno 05.12.2010.

Vremeplov

R’n’R je u sebi umro: ugušio se, istrošio se kao izraz, a onda mu je vrijeme (a to je naše vrijeme, vrijeme u kojem živimo) okrenulo leđa.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com