Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jinx u Saxu dva dana za redom!

Jinx u Saxu dva dana za redom!Grupa Jinx održat će u petak 27. i subotu 28.02. dva intimna i ekskluzivna nastupa u klubu Sax.

Nakon 2014. u kojoj su obilježili dvadeset godina na sceni Jinx u novu godinu ulaze s dva posebna zagrebačka koncerta. Prošlo je jako puno ljeta otkad je bend u svom gradu nastupio u manjem i intimnijem prostoru. Velike dvorane i pozornice ovaj će put zamjeniti auditorij Saxa, jednog od omiljenih zagrebačkih prostora, sinonima za pravi koncertni klub.

Nastupi u Saxu bit će “napucani” hitovima Jinxa, pjesmama koje su protekla dva desetljeća postali međugeneracijski evergreen. Osim “Tamo gdje je sve po mom”, “Na Zapadu”, “Smijem se”, “Da smo se voljeli manje”, “Bye Bye Bye Baby Bye”, “Ljeto”, “Ruke”, “Toliko suza za tako malo sna” bit će na pozornici mjesta i za glazbene poslastice iz repertoara Yaye i bande koje nisu standardne na njihovim set-listama.

Ulaznice su u prodaji od 23.01. po cijeni od 70 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici.

Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr.Objavljeno 27.01.2015.

Vremeplov

O, bože... Pa ja sam samo debeli ćelavi šezdesetogodišnjak koji pjeva blues. Kužite?
Joe Cocker