Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jinxi oduševili Slovence!

Jinxi oduševili Slovence!Sjajnim koncertom u petak navečer u rasprodanoj ljubljanskoj Cvetličarni Jinx su i službeno započeli turneju kojom obilježavaju 20 godina rada.

U dva desetljeća djelovanja zagrebačka je pop banda ispisala neke od najuzbudljivijih stranica naše glazbene povijesti i sve su one prelistane na nezaboravnom koncertu a kasnije i glazbenom tulumu u glavnom gradu Slovenije. Potpuno novi set pjesama pažljivo je planiran i više tjedana usviravan te je, očekivano, izazvao erupciju oduševljenja već prvim taktovima.

U više od 2 sata organske JINX glazbe mjesta se našlo za “Tamo gdje je sve po mom”, “Smijem se”, “Brazil”, “By Bye Baby Bye”, “Na čemu si ti?”, “Ljeto”, “Koliko suza za tako malo sna”, “Da smo se voljeli manje”, “Na zapadu”, “Topim se”, “Ruke”, “Na plaži”, “Da smo se voljeli manje”, “Strijele na horizontu” i mnoge druge s ukupno šest studijskih albuma objavljenih od 1994. naovamo.

Lakša sportska ozljeda bubnjara Berka Muratovića dovela je do toga da se Jinxima na probama prošloga tjedna pridružio i Alen Tibljaš, tako da su se u jednom trenutku na sceni Cvetličarne našla dva bubnjara – što je publika dočekala s pravim oduševljenjem.

Sljedeća stanica nakon Ljubljane je veliki koncert 20. svibnja na otvaranju Gričevanja. Pozornica će se nalaziti na platou iznad garaže Tuškanac, a ulaz je besplatan!

Klupska turneja u povodu 20 godina rada Jinxa obuhvaća niz gradova u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i BiH.

Objavljeno 15.04.2014.

Vremeplov

Što god manje znaš - više vjeruješ.
Bono (U2)