Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Joe Cocker dolazi u Zagreb!

Joe Cocker dolazi u Zagreb!Najbolji ’bijeli glas svih vremena’, kako kritičari i dan danas nazivaju Joe Cockera, nastupit će u Zagrebu 1.lipnja 2011. godine u Areni Zagreb.

Cocker je glazbena legenda već više od 40 godina, no i dalje zavodi prepoznatljivim blues-soul glasom prepunim emocija. Za koncert u Zagrebu priprema repertoar od najboljih pjesama karijere, te će domaćoj publici prvi put uživo predstaviti svoj posljednji album ’Hard Knocks’.

Glazbenik je karijeru započeo 1961. godine svirajući pod imenom Vance Arnold Cocker s bendom ’Vance Arnold And The Avengers’, a samo dvije godine kasnije nastupao je kao predgrupa Rolling Stonesima. Proboj na vrhove top lista ostvario je 1969. godine kada je obradio pjesmu Beatlesa ’With A Little Help From My Friends’. Legendarna obrada zaživjela je na Woodstock festivalu i postala je svjetski hit u vrlo kratkom vremenu. Kritičari i dan danas njegov glas opisuju kao najbolji ’bijeli’ glas svih vremena.

Prodaja ulaznica za koncert, koji će se održati u zagrebačkoj Areni 1. lipnja 2011. godine počinje 18. siječnja na svim prodajnim mjestima sistema Eventim. Cijena ulaznica za parter vip iznosi 350 kn, za parter sredina 300 kuna, za parter 250 kuna, za tribine 280 kuna, te za lože 600 kuna.

Objavljeno 06.05.2011.

Vremeplov

Umjetnik može utjecati na živote drugih. Može se potruditi i sam istražiti neke stvari i podijeliti ono što je saznao s drugima. Može jednostavno biti primjer drugima, a smatram da je to i najbolji način…
Moby