Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Joe Cocker nakon četiri godine ponovno u Beogradu

Joe Cocker nakon četiri godine ponovno u BeograduPoslije četiri godine, Joe Cocker će ispuniti obećanje dato publici na koncertu u Beogradskoj areni: ”Vidjeti ćemo se ponovno’’ i nastupiti u istom prostoru 29.05. 2011. godine.

Joe Cocker je glazbena legenda i više od 40 godina živi dokaz da i u današnjoj muzičkoj industriji opstaje britanski glas koji pjeva bluz iz svoje duše. A on to radi na svoj jedinstveni način s očaravajućim intezitetom: „Blesavo, ali ovakvim koncertima život se dopunjuje - kao mobilni, kao akumulator” (Petar Popović - Blic), „Prepoznatljiv, hrapavi glas oduševio je 12.000 ljudi” (Puls), „Solio muškarcima, biberio ženama” (Večernje novosti), samo su neki od naslova u srpskim novinama poslije prethodnog nastupa ovog majstora muzičke scene 2007. godine u Beogradskoj areni.

”When the Night Comes”, ”N’oubliez Jamais”, ”Feelin’ Alright”, ”Unchain my Heart” i „You Can Leave Your Hat On” zajedno sa baladama ”Up Where we Belong” i ”You are so Beautiful” u nenadmašenoj interpretaciji Joe Cockera, nikoga u Beogradskoj areni neće ostati ravnodušnim 29.05.2011.

Ulaznice za koncert po cijenama od 29e, 33e, 35e, 40e, 45e, 49e i mogu se naći na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, „Ušće” Šoping centar, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Eventim, Gigstiks Novi Sad i preko sajta www.arenabeograd i www.tickets.Objavljeno 03.05.2011.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik