Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Joe Cocker stiže u Pulu 21. kolovoza

Joe Cocker stiže u Pulu 21. kolovozaNakon više od četiri desetljeća u svijetu glazbe, Joe Cocker se još uvijek nalazi u vrhu uspješnih i popularnih svjetskih izvođača.

Joe Cocker, poznat po svom jedinstvenom glasu i strastvenošću vraća se u Europu u sklopu svoje ’Fire it up’ turneje, a jedna od europskih destinacija koje će posjetiti na turneji je i grad Pula.

Nastavno na uspjeh njegovog albuma ’Hard Knocks’ koji je postigao platinastu nakladu, Joe Cocker se vratio u studio s producentom Mattom Serleticem kako bi napravio novi izvrsni album. Na albumu se nalaze klasična soul djela, snažne balade i energične pjesme - sve na jednom mjestu.

Joe Cocker je o albumu , služeći se umjetničkim riječnikom, rekao : ”Rad na albumu za mene je sličnan činu slikanja: znaš da imaš 12 pjesama, ali i različite boje - ne sviđa mi se kada je sve u istom raspoloženju.”

Sviranje uživo oduvijek je sastavni dio Cockerovog glazbenog posla u kojem on izričito uživa. Na prošloj svjetskoj turneji, Joe Cocker je izvodio svoje pjesme u rasprodanim arenama diljem Europe te na Bliskom Istoku, a također je, po prvi puta, imao koncerte u Južnoj Americi.

Novi europski datumi omogućuju fanovima da čuju uživo pjesme s albuma ’Fire It Up’, ali i klasike poput ’You Can Leave Your Hat On’, ’Unchain My Heart’, and ’Up Where We Belong’.

Nakon više od četiri desetljeća u svijetu glazbe, Joe Cocker se još uvijek nalazi u vrhu uspješnih i popularnih svjetskih izvođača. Od 22 studijska albuma, mnogi su postigli multiplatinasti status; nagrađivan je Grammy -ima, Zlatnim Globusima i akademskim nagradama, a također mu je i dodijeljeno priznanje britanskog Carstva - ODE (Order of the British Empire).

Ulaznice za koncert koji će zasigurno obilježiti ovo ljeto u prodaju kreću 13.02.2013. preko sistema Eventim, te na www.eventim.hr

Cijene ulaznica su:
VIP LOŽA - 450 kuna
LOŽA - 390 kuna
STAJANJE - 250 kuna
TRIBINA SJEDENJE - 275 kuna

Objavljeno 11.02.2013.

Vremeplov

Ritam ili imaš ili nemaš a kad ga imaš onda je to potpuno.
Elvis Presley