Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Joker Out predstavljaju live verziju singla „Sunny Side Of London“

Joker Out predstavljaju live verziju singla „Sunny Side Of London“ Samo devet dana nakon velikog ljubljanskog koncerta grupa Joker Out objavila je live verziju svog aktualnog singla „Sunny Side Of London“ snimljenog u Areni Stožice u „suradnji“ s više od 12.000 pratećih vokala. (Foto: U. Premik)

Najveći solo koncert njihove karijere, događaj koji su pripremali više od godinu dana i rasprodali tjednima unaprijed eruptirao je već prvim taktovima hita koji je proteklih tjedana osvojio i Europu. Kris, Bojan, Jan, Jure i Nace izletjeli su na scenu i u 3 minute i 46 sekundi testirali koliko glasno Ljubljana može vikati (kasnije je izmjereno – točno 127,9 dB).

Na bini se bendu pridružio brass trio Luka Ipavec, Matej Koželj i Domen Gantar, a energiju i euforiju prepune dvorane sjajno je uhvatila ekipa Studio7 Medie na čelu s režiserom i dugogodišnjim suradnikom benda Markom Pircom. Miks i mastering pjesme potpisao je Drago Popovič, dok su fotografije iz Stožica djelo Vite Orehek. Videospot premijerno je predstavljen sinoć, a pjesma će se naći na streaming platformama kroz 3 dana.

Nakon Ljubljane Joker Out očekuje furiozan kraj godine. Slijede im dupli koncerti u Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu i Varšavi, kao i svirke u Beču, Vilniusu, Vroclavu, Pragu, Poznanu, Rijeci, Skopju, Poznanu, Munchenu, Hagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru i Novom Mestu.

Objavljeno 17.10.2023.

Vremeplov

Imam taj glupi talent za te glupe tinejdžerske pjesmice...
Paul Anka