Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Još tri dana do Macy Gray!

Još tri dana do Macy Gray!Ostala su još 3 dana do velikog koncerta neo soul kraljice Macy Gray u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture. Najzvučnije američko glazbeno ime koje će ove jeseni posjetiti Zagreb trenutno se nalazi na dugačkoj svjetskoj turneji.

Neposredno prije Hrvatske nastupit će u Bugarskoj, Rumunjskoj i Grčkoj, a nakon nas koncerti se nastavljaju u Švicarskoj, Japanu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bahreinu, Hong Kongu i Koreji nakon koje se vraća u Europu na nastupe u Poljskoj, Francuskoj, Engleskoj i Nizozemskoj. Početak 2013. rezerviran je američku turneju.

Ova iznimno talentirana glazbenica ovih je dana objavila novi album “Talking Book” na kojem je obradila sve pjesme sa istoimenog albuma Steveija Wondera u čast 4 desetljeća od izlaska spomenutog klasika. Ovo, svojevrsno “ljubavno pismo” velikom umjetniku, sadrži Macyne jedinstvene interpretacije među kojima dakako iskaču “Superstition”, “You Are The Sunshine Of My Life” i “I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)”.

Paralelno uz glazbenu Macy već godinama gradi i filmsku karijeru. Posljednja zapažena uloga bila joj je u drami “The Paperboy” gdje glumi uz Nicole Kidman, Zaca Afrona, Johna Cusacka i Matthewa McConaugheya. “The Paperboy” s uspjehom je prikazan na nekoliko festivala od kojih valja izdvojiti one u Cannesu, New Yorku i Torontu.

Vrata Velikog pogona Tvornice otvorit će se u 21 sat kad će publiku početi zagrijavati naš DJ Phat Phillie. Nakon koncerta Macy Gray za DJ pult stat će Tomo Ricov sa svojim sjajnim funk-soul setom.

Ulaznice
Pretprodaja:
• ulaznice: 180 kn
• VIP: 230 kn

Na dan koncerta:
• ulaznice: 200 kn
• VIP: 250 kn

Pretprodajna mjesta
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Prodajna mjesta Eventima
www.eventim.hr

Objavljeno 22.11.2012.

Vremeplov

Glazba je dio tradicije i umjetnosti, a ne dio biznisa.
Sandor Szabo, mađarski gitarist