Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac ispraćena ovacijama

Josipa Lisac ispraćena ovacijama Josipa Lisac u subotu 22. listopada održala je svoj prvi ljubljanski koncert nakon tri godine pauze. Euforična publika u rasprodanom Cankarjevom domu ovacijama je ispratila najveću glazbenu umjetnicu ovih prostora.

Josipa i njezin fantastičan bend glavni grad Slovenije posjetili su prvi put od 2019. godine. Više od 1.500 posjetitelja do kraja je ispunilo Gallusovu dvoranu uglednog Cankarjevog doma, najvećeg slovenskog koncertnog i kongresnog centra. U dva sata koncerta Josipina set lista prošla je mnoge ključne momente karijere koja traje već duže od pola stoljeća.

Otvorili su ga klasikom „Što me čini sretnom“ i nastavili velikim pjesmama „Boginja“, „O jednoj mladosti“, „Dok razmišljam o nama“ i „1000 razloga“. Otprilike na pola nastupa Josipi se na sceni pridružio pijanist Zvjezdan Ružić s kojim je izvela skladbu „Arestantova Oda steničici“, dok je Ružić sam odsvirao svoje autorsko djelo „Inspiration“. Drugi dio koncerta obilježile su pjesme „Magla“, Danas sam luda“, „Hir, hir, hir“, „Sreća“ i „Gdje Dunav ljubi nebo“, dok je bis tradicionalno pripao skladbama „Ležaj od suza“ i „Ispočetka“.

Trijumfalnim nastupom u Ljubljani Josipa je na neki način najavila i brojna dešavanja planirana za 2023., koji će uskoro biti objavljeni.

Objavljeno 26.10.2022.

Vremeplov

Glazba je bolja od toga kako zvuči...
Mark Twain