Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac nastavlja turneju!

Josipa Lisac nastavlja turneju!Josipa Lisac, u sklopu svoje izrazito uspješne turneje kojom obilježava 40. godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi, nastupit će 10.08.2013. u pulskoj Areni.

Pulski amfiteatar, najveći i najočuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj, jedno je od najljepših mjesta za doživjeti vrhunsku glazbu u ovom dijelu Europe, pa nema sumnje da će svi fanovi Josipe i njezinog prebogatog kataloga pohrliti u subotu 10. kolvoza na centralni ljetni nastup ovogodišnje Josipine koncertne turneje.

Josipa Lisac nikada nije održala samostalni koncert u Areni, a turneja povodom obilježavanja jednog od najznačajnijih albuma diskografije ovih prostora svih vremena pravi je povod da se i taj podatak ispravi.

Na turneji na kojoj podsjeća na Dnevnik jedne ljubavi te uživo kroz dva I pol satni program izvodi i neke skladbe koje nisu bile na koncertnom programu već desetljećima, Josipa konačno dolazi u pulsku Arenu, što će vjerojatno biti veliki mamac ne samo za domaće fanove, već i one iz okolnih zemalja. U savršenom ambijentu spektakularnog povijesnog prostora, uz podršku punog live banda, Josipa Lisac u subotu 10.08.pokloniti će svojoj publici još jedan u nizu doista posebnih nastupa.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u ponedjeljak 08.04.2013, po sljedećim cijenama:
• Loža:190 kn
• VIP parter sjedenje: 150 kn
• Parter sjedenje: 120 kn
• Tribina - slobodno sjedenje: 100 kn

Kroz mjesec travanj Josipa će također biti koncertno aktivna, te će održati dva koncerta. U petak 19.04. je u Osijeku u Kinu Europa, a u četvrtak 25.04. u Čakovcu u tamošnjem Centru za kulturu.

Na svim koncertnim nastupima Josipu Lisac zastupa Los Angeles agencija.

Objavljeno 07.04.2013.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com