Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac nastupila u Amsterdamu

Josipa Lisac nastupila u AmsterdamuNaša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, nastupila je u subotu, 21.09. na velikom međunarodnom koncertu Masterpeace u Amsterdamu...

Amsterdamski koncert središnji je događaj organiziran, od strane organizacije Mastepeace, povodom Međunarodnog dana mira, a održao se u tamošnjoj veličanstvenoj Ziggo Dome dvorani gdje su nastupili eminentni izvođači iz područja koja su nekad bila pogođena ili su još uvijek u ratu.

Josipa je pritom uz pratnju mladog srpskog etno glazbenika i multiinstrumentaliste Slobodana Trkulje te čuvenog nizozemskog Metropole Orchestra izvela međimursku narodnu pjesmu “Zvira voda”.

Na ovoj manifestaciji svjetskog ugleda osim Josipe nastupili su, između ostalih, i Oleta Adams, Emmanuel Jal i Baaba Maal. Koncert u Amsterdamu centralni je događaj kojeg globalne kampanje pokrenute od strane Masterpeacea da Međunarodni dan mira učini najvaćim i najvažnijim mirovnim događajem u svijetu. Osim gala koncerta pokrenuta je i kampanja “Be A Nelson” inspirirana, dakako, životom i djelom Nelsona Mandele.

Poziv za Josipin nastup velika je čast za našu glazbenicu koja 10. prosinca priprema još jedan “Koncert za Karla”. Ove godine mjesto održavanja je Tvornica kulture. Najveći i najbolji zagrebački klub dočekuje Josipu u novom ruhu nakon punih 11 godina. Posljednji “Koncert za Karla” održan u klubu u Šubićevoj bio je davne 2003. godine.

Tvornica će 10. prosinca biti spremna ugostiti Josipu i njezine fanove nudeći kombinaciju sjedećih i stajaćih mjesta

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 12. rujna. U ponudi se nalaze ulaznice za slobodno stajanje i slobodno sjedenje na tribinama po cijeni od 120 kn te VIP balkon i VIP galerije po 130 kn.

Cijena ulaznica za stajanje i tribinu na dan koncerta iznosit će 120 kn, dok će za VIP ulaznicu trebati izdvojiti 150 kn.

Zbog prostora posebno prilagođenog ovom koncertu, broj ulaznica je ograničen.
Objavljeno 25.09.2014.

Vremeplov

Osjećam kao da se uvijek borim da se ne ponovim.
Billy Corgan (The Smashing Pumpkins)