Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac nastupila u Amsterdamu

Josipa Lisac nastupila u AmsterdamuNaša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, nastupila je u subotu, 21.09. na velikom međunarodnom koncertu Masterpeace u Amsterdamu...

Amsterdamski koncert središnji je događaj organiziran, od strane organizacije Mastepeace, povodom Međunarodnog dana mira, a održao se u tamošnjoj veličanstvenoj Ziggo Dome dvorani gdje su nastupili eminentni izvođači iz područja koja su nekad bila pogođena ili su još uvijek u ratu.

Josipa je pritom uz pratnju mladog srpskog etno glazbenika i multiinstrumentaliste Slobodana Trkulje te čuvenog nizozemskog Metropole Orchestra izvela međimursku narodnu pjesmu “Zvira voda”.

Na ovoj manifestaciji svjetskog ugleda osim Josipe nastupili su, između ostalih, i Oleta Adams, Emmanuel Jal i Baaba Maal. Koncert u Amsterdamu centralni je događaj kojeg globalne kampanje pokrenute od strane Masterpeacea da Međunarodni dan mira učini najvaćim i najvažnijim mirovnim događajem u svijetu. Osim gala koncerta pokrenuta je i kampanja “Be A Nelson” inspirirana, dakako, životom i djelom Nelsona Mandele.

Poziv za Josipin nastup velika je čast za našu glazbenicu koja 10. prosinca priprema još jedan “Koncert za Karla”. Ove godine mjesto održavanja je Tvornica kulture. Najveći i najbolji zagrebački klub dočekuje Josipu u novom ruhu nakon punih 11 godina. Posljednji “Koncert za Karla” održan u klubu u Šubićevoj bio je davne 2003. godine.

Tvornica će 10. prosinca biti spremna ugostiti Josipu i njezine fanove nudeći kombinaciju sjedećih i stajaćih mjesta

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 12. rujna. U ponudi se nalaze ulaznice za slobodno stajanje i slobodno sjedenje na tribinama po cijeni od 120 kn te VIP balkon i VIP galerije po 130 kn.

Cijena ulaznica za stajanje i tribinu na dan koncerta iznosit će 120 kn, dok će za VIP ulaznicu trebati izdvojiti 150 kn.

Zbog prostora posebno prilagođenog ovom koncertu, broj ulaznica je ograničen.
Objavljeno 25.09.2014.

Vremeplov

S muzama je stvarno tako, jednostavno dođu i ne daju mi mira. Ili ih nema. Najneopterećeniji sam u gluho doba noći, kad mogu ukopčat svoj Fostex i počet snimuckat, bez obaveze da to i ostane na traci.
Vlado Simčić Vava, intervju za Rirock.com