Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Dubrovniku

Josipa Lisac u DubrovnikuNaša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, nastupit će u dubrovačkom parku Orsula u subotu 09.08.2014.

Nakon nezaboravne 2013. godine u kojoj se obilježilo četiri desetljeća života albuma “Dnevnik jedne ljubavi” Josipa niti u 2014. ne pokazuje znakove usporavanja. Štoviše, koncertne i diskografske aktivnosti nastavljene su jednakim tempom.

Publika najjužnijih djelova Hrvatske imate će 09.08. jedinstvenu priliku uživati u Josipinom koncertu na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u našoj regiji. “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnoge druge zavladat će pozornicom parka Orsula na gotovo dva i pol sata koliko inače traju njezini koncerti.

Uz sliku Grada uz pozadini ovaj standardni program kojeg naša poznata glazbenica izvodi sa svojim moćnim bendom u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Borna Šercar definitivno će dobiti dimenziju više.

Za onaj dodatan, posebniji “touch” pobrinut će se ekipa iz grupe Quasarr koja će gostovati u pjesmi “Ljubav” za koju osvojili Porin za najbolju vokalnu suradnju na nedavno održanoj dodjeli naše diskografske nagrade.

Koncert Josipe Lisac u parku Orsula počinje u 21:30 sati.

Osim nastupa u Dubrovniku Josipu se ovo ljeto može slušati na koncertima u Malom Lošinju (JazzFest, 26.7.), na Braču (Supetarsko lito, 5.8.), Kotoru (KotorArt, 11.8.) ten a Ljetnoj pozornici u Opatiji 23. kolovoza.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kn, dok će na dan koncerta iznositi 120 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr.

Objavljeno 06.08.2014.

Vremeplov

S muzama je stvarno tako, jednostavno dođu i ne daju mi mira. Ili ih nema. Najneopterećeniji sam u gluho doba noći, kad mogu ukopčat svoj Fostex i počet snimuckat, bez obaveze da to i ostane na traci.
Vlado Simčić Vava, intervju za Rirock.com