Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Dubrovniku

Josipa Lisac u DubrovnikuNaša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, nastupit će u dubrovačkom parku Orsula u subotu 09.08.2014.

Nakon nezaboravne 2013. godine u kojoj se obilježilo četiri desetljeća života albuma “Dnevnik jedne ljubavi” Josipa niti u 2014. ne pokazuje znakove usporavanja. Štoviše, koncertne i diskografske aktivnosti nastavljene su jednakim tempom.

Publika najjužnijih djelova Hrvatske imate će 09.08. jedinstvenu priliku uživati u Josipinom koncertu na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u našoj regiji. “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda”, “Ja bolujem” i mnoge druge zavladat će pozornicom parka Orsula na gotovo dva i pol sata koliko inače traju njezini koncerti.

Uz sliku Grada uz pozadini ovaj standardni program kojeg naša poznata glazbenica izvodi sa svojim moćnim bendom u sastavu Gojko Tomljanović, Josip Grah, Borna Šercar, Davor Črnigoj i Borna Šercar definitivno će dobiti dimenziju više.

Za onaj dodatan, posebniji “touch” pobrinut će se ekipa iz grupe Quasarr koja će gostovati u pjesmi “Ljubav” za koju osvojili Porin za najbolju vokalnu suradnju na nedavno održanoj dodjeli naše diskografske nagrade.

Koncert Josipe Lisac u parku Orsula počinje u 21:30 sati.

Osim nastupa u Dubrovniku Josipu se ovo ljeto može slušati na koncertima u Malom Lošinju (JazzFest, 26.7.), na Braču (Supetarsko lito, 5.8.), Kotoru (KotorArt, 11.8.) ten a Ljetnoj pozornici u Opatiji 23. kolovoza.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kn, dok će na dan koncerta iznositi 120 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr.

Objavljeno 06.08.2014.

Vremeplov

Kad se baviš kreativnom umjetnošću, ne vraćaš se u nešto što si već napravio, nego pokušavaš stalno raditi nešto novo, biti što raznovrsniji. Za to nema granica ako radiš ispravno.
Joey Castillo (Queens Of The Stone Age)