Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Lisinskom!

Josipa Lisac u Lisinskom!Josipa Lisac, u sklopu svoje izrazito uspješne turneje kojom obilježava 40. godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi, nastupit će 10.12.2013.u K.D. Vatroslav Lisinski te tim koncertom na neki način spustiti zastor na koncertnu obljetnicu Dnevnika.

Legendarni zagrebački Lisinski, bez dvojbe koncertni prostor koji senzibilitetom najviše odgovara Josipi Lisac, ugostit će našu najveću glazbenu divu na samostalnom koncertu nakon punih 12 godina! Naime, od 2001. godine Josipa nije održala samostalan koncert u tom prostoru, a okrugla obljetnica “Dnevnika jedne ljubavi” i veliki datum prisjećanja na Karla Metikoša sjajna su prilika za ponovni susret.

Na turneji na kojoj naglasak daje na “Dnevnik jedne ljubavi” te uživo kroz dva i pol satni program izvodi i neke skladbe koje nisu bile na koncertnom programu već desetljećima, na obljetnicu Karlove smrti Josipa se vraća u svoj Zagreb i zaokružuje izuzetno uspješnu 2013. godinu. U savršenom ambijentu Lisinskog, uz podršku punog live banda, Josipa Lisac u utorak 10.12.2013. pokloniti će svojoj publici još jedan u nizu doista posebnih nastupa.

ULAZNICE
Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u utorak 17.09..
Rang cijena je 120, 150 i 170 kuna, a dostupne će biti na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i na www.lisinski.hr.

Objavljeno 17.09.2013.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)