Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Malom rimskom kazalištu

Josipa Lisac u Malom rimskom kazalištuJosipa Lisac nastupom u Malom rimskom kazalištu u Puli nastavlja s koncertnim aktivnostima. Za koncert koji će odsvirat u utorak 22. kolovoza u prodaji je posljednjih 10% kapaciteta, a svoj dolazak najavili su obožavatelji iz više od 15 zemalja!

Josipa će u novouređenom Malom rimskom kazalištu obilježiti 50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, a spektakularan novi pulski prostor sjajna je lokacija za gala koncert naše najveće glazbene umjetnice. Nakon dva rasprodana koncerta u Lisinskom u Zagrebu početkom ove godine, obljetničku izvedbu antologijskog izdanja Josipa donosi i u Pulu gdje će joj se pridružiti fanovi iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Velike Britanije, Srbije, Nizozemske, Kanade, Ukrajine, Belgije i niza drugih zemalja.

Pulski koncert uvod je i u gusti raspored koji Josipu Lisac čeka do kraja godine. 9. rujna je u Novigradu, 20. rujna na Mrežnici, dok u slovenskom Kočevju nastupa 20. listopada, a 3. studenog je u Skopju u Makedoniji. Uskoro će biti objavljeni dodatni datumi za jeseni i zimu ove godine, uključujući i intimne ekskluzivne koncerte u Zagrebu.

Ulaznice za pulski koncert po cijeni od 24 do 37 eura, ovisno o mjestu sjedenja, dostupne su na Entrio.hr i na prodajnim mjestima Entria.Objavljeno 19.08.2023.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich