Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Malom rimskom kazalištu

Josipa Lisac u Malom rimskom kazalištuJosipa Lisac nastupom u Malom rimskom kazalištu u Puli nastavlja s koncertnim aktivnostima. Za koncert koji će odsvirat u utorak 22. kolovoza u prodaji je posljednjih 10% kapaciteta, a svoj dolazak najavili su obožavatelji iz više od 15 zemalja!

Josipa će u novouređenom Malom rimskom kazalištu obilježiti 50 godina albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, a spektakularan novi pulski prostor sjajna je lokacija za gala koncert naše najveće glazbene umjetnice. Nakon dva rasprodana koncerta u Lisinskom u Zagrebu početkom ove godine, obljetničku izvedbu antologijskog izdanja Josipa donosi i u Pulu gdje će joj se pridružiti fanovi iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Velike Britanije, Srbije, Nizozemske, Kanade, Ukrajine, Belgije i niza drugih zemalja.

Pulski koncert uvod je i u gusti raspored koji Josipu Lisac čeka do kraja godine. 9. rujna je u Novigradu, 20. rujna na Mrežnici, dok u slovenskom Kočevju nastupa 20. listopada, a 3. studenog je u Skopju u Makedoniji. Uskoro će biti objavljeni dodatni datumi za jeseni i zimu ove godine, uključujući i intimne ekskluzivne koncerte u Zagrebu.

Ulaznice za pulski koncert po cijeni od 24 do 37 eura, ovisno o mjestu sjedenja, dostupne su na Entrio.hr i na prodajnim mjestima Entria.Objavljeno 19.08.2023.

Vremeplov

Ja sam polako odabrala neki svoj ton i zvuk vokala tako da sad puno teže padam pod utjecaje.
Natali Dizdar