Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u zadarskom Arsenalu

Naša najveća glazbena umjetnica, Josipa Lisac, nastupit će u pratnji benda u zadarskom Arsenalu u petak 7. kolovoza.

Koncert će se održati dvije godine nakon zadnjeg posjeta Zadru u sklopu turneje obilježavanja 40 godina od izlaska kultnog albuma “Dnevnik jedne ljubavi”, a tadašnji koncert u Arsenalu je bio rasprodan.

Zadarska publika imat će još jednom priliku uživati u interpretacijama najvažnijih skladbi iz više od četiri desetljeća Josipine impresivne karijere: “Dok razmišljam o nama”, “Na na na na”, “Vjerujem ti sve”, “Magla”, “O jednoj mladosti”, “Hir, hir, hir”, “Ležaj od suza”, “Danas sam luda” ili pak “Ja bolujem”.

Josipu na koncertima prati njezin moćni bend vrhunskih glazbenika s kojima nastupa već dugi niz godina, a priključit će joj se i ovog puta. Na klavijaturama je Gojko Tomljanović, na trubi i harmonici Josip Grah, bubnjeve svira Borna Šercar, bas Davor Črnigoj, na gitari je Elvis Penava, a bend u punom sastavu daje cijelom nastupu jednu višu razinu.

Mnogi obožavatelji u zadarskom Arsenalu moći će tako poslušati jedinstvenu Josipu kako u pratnji benda izvodi neke od bezvremenskih pjesama koje su obilježile cijeli niz generacija, te spadaju u neka od najvažnijih radova u povijesti glazbe ovih prostora.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 30. ožujka. Cijena u pretprodaji je 70 kn, a na dan koncerta cijena će iznositi 90 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Eventim prodajna mjesta: Tisak Media Centri, Tisak kiosci, Exclusive change mjenjačnice, Petrolove benzinske postaje – kompletan popis na http://www.eventim.hr/hr/outlets/
• Online na www.eventim.hr

Organizator koncerta Josipe Lisac je LAA.

Objavljeno 03.04.2015.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin