Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac u Zadru i Puli

Josipa Lisac u Zadru i Puli“Svega se sjećam! I napetosti i ludnice. Što se slavlja tiče mi smo slavili svaki takt, svaku riječ… Puno smo mi pričali o glazbi i jako je puno slušali. Kako ovo, kako ono. Sjećam se jako dobro našeg unajmljenog stana u kojem smo živjeli na početku Zamenhofove. Sve se treslo kako smo glasno glazbu slušali. Negdje blizu nas je i Milka Planinc živjela…” – tim se riječima Josipa Lisac vratila u dane kad je nastajao “Dnevnik jedne ljubavi”, njezin prvi solo album i jedan od najvažnijih izdanja u povijesti glazbe ovih prostora.

Aktualna, godinu dana duga turneja, proslavlja upravo četiri nevjerojatna desetjeća koja je “Dnevnik” preživio ostavši i dalje zapanjujuć i nenadmašan.

U kolovozu će Josipa održati dva koncerta, ali oba iznimno važna za njezinu publiku, pogotovo onu u Dalmaciji i Istri. Zadarski “Arsenal” ugostit će je tako u petak, 2., a grandiozna pulska Arena u subotu, 10. kolovoza.

Više od dva i pol sata koncerta sadrži dakako sve stranice “Dnevnika”, ali i najvažnije pjesme iz prebogate Josipine karijere kao što su “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Ja bolujem”, “Boginja”, “1000 razloga”, “Na, na, na, na”, “Danas sam luda” i mnoge druge.

Josipu na koncertima prati njezin bend s kojim nastupa već dugi niz godina: na klavijaturama je Gojko Tomljanović, na trubi I harmonici Josip Grah, bubnjeve svira Borna Šercar, bas Davor Črnigoj, a na gitari je Elvis Penava.

ULAZNICE – ZADAR
Ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan koncerta pronađite u sustavu Eventima i na www.eventim.hr.

ULAZNICE – PULA
Ulaznice za ovaj koncert u prodaji su po sljedećim cijenama u sustavu Eventima i na www.eventim.hr:
• Loža: 190 kn
• VIP parter sjedenje: 150 kn
• Parter sjedenje: 120 kn
• Tribina - slobodno sjedenje: 100 knObjavljeno 27.07.2013.

Vremeplov

Glazba nikada ne bi trebala nanositi štetu.
Robbie Robertson