Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac za Valentinovo nastupa u Beogradu

Josipa Lisac za Valentinovo nastupa u BeograduPjevačica jedinstvenog glasa i pojave Josipa Lisac održati će koncert za Valentinovo 14.02. 2013. godine u Sava centru u Beogradu, na kojem će istovremeno obilježiti i 40 godina od izlaska kultnog albuma ”Dnevnik jedne ljubavi”. Organizaciju ovog koncerta preuzela je agencija Long Play.

”Nisu važne godine, a nije važno ni vrijeme, samo je važna ljubav”, kratko kaže pred dolazak u Beograd Josipa Lisac, koja inače 14.02. slavi i svoj rođendan.

Beogradsku publiku Josipa će podsjetiti na ”Dnevnik jedne ljubavi” (1973), njezin prvi album koji danas uživa kultni status i mjesto u svim antologijama, jer se naprosto radi o zbirci fantastičnih pjesama kao što su sa ”Sreća”, O jednoj mladosti ”, ”Ležaj od suza” ...

Trostruki slavljenički koncert u Sava centru biti će prilika da publika čuje i neke od ostalih mnogobrojnih hitova Josipe Lisac poput ”Magla”, ”Hir, hir, hir”, ”Gdje Dunav ljubi nebo”, ”Boginja”, ”Danas sam luda ”...

Ulaznice za koncert Josipe Lisac već su u prodaji po cijenama od 16e, 19e, 22e i 25e na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.I ovaj koncert, kao i svi veći nastupi Josipe Lisac unatrag dva desetljeća biti će posvećen Karlu Metikošu.

Objavljeno 05.02.2013.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana