Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa za Valentinovo u Beogradu

Josipa za Valentinovo u Beogradu”Nisu važne godine, a nije važno ni vrijeme, samo je važna ljubav”, kratko kaže pred dolazak u Beograd Josipa Lisac, koja 14.02. nastupa pred beogradskom publikom u Centru Sava.

Beogradsku publiku Josipa će posjetiti na svoj rođendan. Prošle godine je na isti datum koncertno predstavila svoj album ”Dnevnik jedne Ljubavi ”, njen prvi album koji danas uživa kultni status i mjesto u svim muzičkim antologijama jer se radi o zbirci fantastičnih pjesama kao što su ”Sreća”, ”O jednoj mladosti”, ”Ležaj od suza”,…

Koncert u Sava centru biti će prilika da publika čuje i neke od ostalih mnogobrojnih hitova Josipe Lisac, kao što su ”Magla”, ”Hir, hir, hir”, ”Gdje Dunav ljubi nebo”, ”Boginja”, ”Danas sam luda”.

Josipa Lisac je zaista jedinstvena pojava na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije i pjevačica s karijerom dužom od 40 godina, sa specifičnom interpretacijom i nekonvencinalnim jedinstvenim modnim stilom na sceni.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac u prodaji su po cijenama od 1.700 din.(15e), 2.000 din. (18e), 2.300 din. (21e) i 2.700 dinara (25e) na blagajni Sava centra, prodavaonici ”Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim i Ticketline.

Objavljeno 07.02.2014.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)