Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kandžija - Kset se gibao u ritmu hip-hopa

Kandžija - Kset se gibao u ritmu hip-hopaKset je preksinoć bio dobrano popunjen, kako beatovima i rimama osječkog repera Kandžije, tako i velikim brojem obožavatelja ovog Rimokatolika.

’’Jelena’’, ’’Bicikl’’, ’’U trendu’’ i ’’Batman’’ pjevali su se uglas, a obožavatelji su još jednom potvrdili da nisu zaboravili hitove sa albuma ’’Narodnjaci’’ kojeg su i kritičari i publika proglasili pravim osvježenjem na domaćoj hip-hop sceni.

Kandžija i njegove Gole Žene počastili su nas i pjesmama koje će se naći na novom albumu čiji se izlazak očekuje sljedeće godine, a kojeg će već ove subote u eteru Otvorenog radija predstaviti singl ’’Kriza’’. Spot za istu pjesmu pogledajte premijerno ovog ponedjeljka na MTV-u.

Dan kasnije, Kandžija svojim obožavateljima s kojima se jučer družio poručuje: ’’Imam upalu mišića što znači da je koncert bio dobar, hvala svima što su dosli iako je kriza, cijenimo to puno, vidimo se na ostatku turneje! Jea!’’


23.10. Križevci - Klub kulture
06.11. Beograd - SKC
12.11. Sarajevo - Soba

Objavljeno 23.10.2010.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)