Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kawasaki 3P - “Mate Parlov (live Teatar &TD)”

Kawasaki 3P - “Mate Parlov (live Teatar &TD)” Kawasaki 3P obilježio je prošle godine četvrt stoljeća antologijskih uspješnica koje su u svojoj najsirovijoj i najblistavijoj koncertnoj verziji zaživjele na obljetničkom CD/DVD izdanju ”25 godina x Teatar &TD” objavljenom u svibnju za diskografsku kuću Dancing Bear.

U subotu, 16. studenog 2019., nezaustavljiva zagrebačka rock mašina obilježila je još jedan važan datum – rođendan šampiona i istinske boksačke legende, Mate Parlova, koji živi vječno opjevan u istoimenoj pjesmi! Kawasaki 3P posvećuju mu pjesmu koju su predstavili u live verziji s pratećim videospotom.Pjesma Kawasaki 3P zauvijek će nas podsjećati na legendu, jedinog hrvatskog boksača koji je osvojio najznačajnije titule u ovom borilačkom sportu - onu amaterskog europskog i svjetskog prvaka, što u svom boksačkom stažu nema ni veliki Muhammad Ali, potom neprocijenjivo olimpijsko zlato te titulu profesionalnog europskog i svjetskog prvaka, a kao izbornik na Olimpijskim igrama 1984. u Los Angelesu Mate Parlov vodio je svoje boksače do zlata, srebra i dvije bronce.

Omiljeni prvak naroda je još za života proglašen najboljim hrvatskim sportašem 20. stoljeća i s pravom ga mnogi nazivaju najboljim hrvatskim sportašem svih vremena. Simbolično, njegov život se ugasio točno 30 godina nakon posljednje velike osvojene titule, one profesionalnog svjetskog prvaka 1978. godine u Milanu. Njemu u čast sportska dvorana u Puli zove se Dom sportova “Mate Parlov“, a na legendu i iskrenog, skromnog čovjeka nisu ostali imuni ni Kawasaki 3P koji su mu posvetili pjesmu.

“Dragi Katripi i Katripčice. Kao i svake godine, prisjećamo se istinske sportske legende i perjanice pulske škole boksa. Ovoga puta, sjećamo se Matinog rođendana uz spot s našeg rođendana proslavljenog u Teatru &TD. Mate Parlov najjači je!!!”, poručuju Kawasaki 3P.

Videospot snimljen tijekom dvodnevnog koncertnog slavlja najbolji je podsjetnik na sirovu energiju i emociju koja je eksplodirala u uzavreloj atmosferi Teatra &TD koji se tog svibnja 2018. orio dobro znanim stihovima, i koja je ostala zabilježena na obljetničkom izdanju ”25 godina x Teatar &TD”.

Objavljeno 19.11.2019.

Vremeplov

Glazba nikada ne bi trebala nanositi štetu.
Robbie Robertson