Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kawasaki 3P održali koncert dosadašnje karijere

Kawasaki 3P održali koncert dosadašnje karijereBaloni, djevojka-zec, 8 malih duhača, Mario Kovač, burleska i kabaret, live prijenos iz backstagea na video zidu, dva i pol sata energične, uigrane svirke … sve je to obilježilo najveći samostalni koncert grupe Kawasaki 3P ove subote u Domu sportova. (Foto: J. Duval)

U subotu 25. ožujka 2017. godine u Domu sportova, u Zagrebu, pred preko 3000 najluđe i najbolje publike ikad, grupa Kawasaki 3P održala je spektakularan koncert kojim je zaokružila dosadašnju, 24 godine dugu karijeru obilježenu trima kultnim albumima regionalne alter scene: ’Kawasaki 3P’, ’Idu Bugari’ i ’Goli zbog pasa’.

Glazbeni cirkus Kawasaki 3P-a točno u 21:30 h otvorilo je pet provokativno obučenih djevojaka iz skupine ’Divine Vixens’ koja se bavi svim vrstama performansa vezanih za kabaret i burlesku. Djevojke obučene u bijele košulje i crne čarape zapjevale su ’Malo vas je, malo vas je pičkice’ nakon čega se deveteročlani bend uz ovacije publike pojavio na pozornici.

Kawasaki djevojke su cijelo vrijeme bile uključene u koncert, što na pozornici, što zajedno s Mariom Kovačem na velikom video zidu smještenom iznad pozornice na kojem se prikazivao live prijenos iz backstagea.

Nakon niza većih i manjih hitova ’Veliki dispečer’, ’Anđelko’, ’Kaj, kaj, kaj’, ’Kak si? Pa tak!’, ’Jebotxt’, ’Idu Bugari’,’Mate Parlov’,’Šatro’ i ’Kristin’ atmosfera na koncertu stigla je do usijanja kada je na red stigla ’Puta madre’ tijekom koje se bendu na stageu pridružila mala skupina duhača ’8 problema’. Nakon toga na redu su došle još i ’Antonija’, ’Loš, zao’, ’Snifa san glu’, ’Patlidžan’, ’Sob’ te možda najvećih hit Kawasaki 3P-a ’Ni da ni ne’.

Sjajan koncert Kawasaki 3P-a, obojen zvukovima izvrsne duhačke četvorke, odličnom i čvrstom ritam sekcijom, žestokim riffovima i impresivnim gitarističkim solažama te svakako karizmatičnim pojavama Demirela i frontmenaTomfe – okončan je nakon dva i pol sata s dva izlaska na bis.

Ovaj je koncert na svoj način obilježio dosadašnju karijeru ovog neobičnog i najmnogoljudnijeg alter benda u Hrvatskoj. Kawasaki 3P izdaje albume svakih šest godina, što znači da sljedeći možemo očekivati tek 2021. godine, no sigurni smo da ćete njihovo kreativno ludilo, humor i zaraznu energiju loviti po koncertima diljem regije.

Kawasaki 3p su Tomislav Vukelić Tomfa, Demirel Pašalić, Toni Barbarović, Davor Viduka, Mario Borščak, Igor Pavlica, Luka Dominik, Nikola Babić i Stipe Mađor.

Objavljeno 28.03.2017.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett