Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kawasaki 3p putuje u Zadar

Kawasaki 3p putuje u ZadarU sklopu koncertne promocije u veljači 2015. objavljenog albuma ’Goli zbog pasa’, Kawasaki 3p napokon 13. studenog stižu u Zadar, u klub Qbar. Devetročlani punk ska misionari nedavno su objavili i novi video za singl ’Dugodugodugo’

Izdanje ’Goli zbog pasa’ prekinulo je dugu diskografsku’ pauzu Kawasaki 3P-a; album ’Idu Bugari’ bend je objavio u travnju 2009. godine.

Šest godina bez albuma nije značilo i mirovanje za Kawasaki 3P, svirali su uzduž i popreko Hrvatske i regije, gostovali na festivalima, napravili izmjene u bendu, ’Idu Bugari’ objavili na vinylu (Dancing Bear Records), a tijekom tog su perioda uspjeli iznjedriti i dva singla ’Jebotext’ te ’Loš, zao’, pjesmu koja je u trenutku objave (ljeto 2014. godine) dala naslutiti da se bend ozbiljino latio studijskog posla. Singl i video ’3Problema’ najavio je i konačan izlazak toliko dugo očekivanog albuma!

Materijali koji su svoje mjesto našli na novom albumu snimani su uz produkcijsku podršku Edija Cukerića (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, My Buddy Moose, Gustafi...) u studijima RSL production u Novom Mestu, Studiju Kramasonic i Dancing Bear studiju u Zagrebu. Sve pjesme odsvirao je bend u cjelosti osim što je pred kraj snimanja Stjepana Jurekovića zamijenio Nikola Babić koji će od sada nadalje igrati ulogu glavnog bubnjara u mjuziklu Kawasaki 3P-a.

’Goli zbog pasa’ ukupno nosi trinaest pjesama koje predovde do sad objavljeni singlovi ’3problema’, ’Kristin’ i ’Dugodugodugo’. Sve pjesme u tančine ilustriraju glazbeni svemir Kawasaki 3P-a koji je satkan od ska, punk i rock melodija, uličnog imidža i duhovitih ljubavno-socijalno-žestokih, a ponekad šarmantno besmislenih tekstova.

Novi album Kawasaki 3P nakon objavljivanja nagrađen je pangiricima kritičara i publike, a bend je na koncertnoj promociji u Zagrebu rasprodao Tvornicu Kulutre.

Objavljeno 12.11.2015.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer