Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kočani orkestar najavio Dane umjetnosti u Labinu

Kočani orkestar najavio Dane umjetnosti u Labinu25.08.2010., u labinskoj starogradskoj jezgri, održan je najavni koncert festivalskog projekta Art Days – Dani umjetnosti. Tako je poznati koncertni trg Kod špine pretvoren u jezgro balkanske glazbe i dobrih vibracija, koje su ispunjavale zidine.

Preko četiristotinjak posjetitetlja željnih dobre zabave sinoć je uživalo u energičnom nastupu Kočanoga orkestra, koji potječe i dolazi iz Makedonije. Izvodeći najpoznatije hitove balkanskoga podneblja prisutne su bacili u trans koji je potrajao do kraja koncerta.

Upravo je najzanimljiviji dio zasigurno većini bio kraj koncerta, koji je kulminirao silaskom trubača i orkestra u publiku, koja je s oduševljenjem prihvatila glazbenike u svoje prve redove. Veselo tiskanje u pozitivnom energijom nabijenoj publici, izazvalo je još veću euforiju, koja je na kraju završila petminutnim pljeskom, nakon kojeg izvođači nisu mogli ostati ravnodušni, pa su novonastale fanove odlučili počastiti s mješavinom svih balkanskih etno hitova.

Gotovo četverosatno veselje za mlađe i starije, označilo je tako neslužbeni početak labinskih Dana umjetnosti, koji će potrajati do nedjelje. Program je ispunjen izložbama, radionicama i koncertima, a cjelokupni trodnevni program započinje u sedamnaest, i završava u dvadeset i tri sata.


Mario Gigović


Objavljeno 27.08.2010.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević