Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kočani orkestar najavio Dane umjetnosti u Labinu

Kočani orkestar najavio Dane umjetnosti u Labinu25.08.2010., u labinskoj starogradskoj jezgri, održan je najavni koncert festivalskog projekta Art Days – Dani umjetnosti. Tako je poznati koncertni trg Kod špine pretvoren u jezgro balkanske glazbe i dobrih vibracija, koje su ispunjavale zidine.

Preko četiristotinjak posjetitetlja željnih dobre zabave sinoć je uživalo u energičnom nastupu Kočanoga orkestra, koji potječe i dolazi iz Makedonije. Izvodeći najpoznatije hitove balkanskoga podneblja prisutne su bacili u trans koji je potrajao do kraja koncerta.

Upravo je najzanimljiviji dio zasigurno većini bio kraj koncerta, koji je kulminirao silaskom trubača i orkestra u publiku, koja je s oduševljenjem prihvatila glazbenike u svoje prve redove. Veselo tiskanje u pozitivnom energijom nabijenoj publici, izazvalo je još veću euforiju, koja je na kraju završila petminutnim pljeskom, nakon kojeg izvođači nisu mogli ostati ravnodušni, pa su novonastale fanove odlučili počastiti s mješavinom svih balkanskih etno hitova.

Gotovo četverosatno veselje za mlađe i starije, označilo je tako neslužbeni početak labinskih Dana umjetnosti, koji će potrajati do nedjelje. Program je ispunjen izložbama, radionicama i koncertima, a cjelokupni trodnevni program započinje u sedamnaest, i završava u dvadeset i tri sata.


Mario Gigović


Objavljeno 27.08.2010.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian