Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kojoti ponovo sviraju!

Kojoti ponovo sviraju!Legendarni Kojoti koji su 16 godina bili razdvojeni i koji su jedina poznata rock ’n’ roll grupa s ovih prostora koja nikada nije napravila povratničku turneju, početkom sljedeće godine stat će pred publiku festivala Brijačnica i odvestih ih u svemir čvrstog, masnim rifovima nabijenog rock ’n’ rolla na koji se skakalo 90-ih godina i koji ih je vinuo u sam vrh tadašnje rock scene.

Zidovi Boćarskog dom podrhtatvat će zbog hitova ’Sto milja daleko od nje’, ’Halucinacija’, ’Razuzdan i lud’, ’Hodala je pola metra iznad zemlje’, ’Trese, lupa, udara’ i ’Izbugljen u svemiru’.

Jedni od nositelja Fiju-briju generacije u drugoj polovici 90-ih osnovani su 1992. godine, a utemeljio ih je Davor Viduka.

Bend Kojoti će nastupati u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas), Bobo Gruičić (bubanj), s gostima iznenađenja.

Bend je u svojoj karijeri objavio tri studijska albuma za Dancing Bear, ”Kojoti” (1995.), ”Halucinacija” (1996.) i ”Sex Disko Kung Fu” (1998.).

Prestali su sa radom 2000. godine!

Objavljeno 29.11.2016.

Vremeplov

Izdavanje singlova na stari način za promociju albuma zvuči nam jako zastarjelo zbog svih novih tehnologija koje nas svakodnevno okružuju.
Dominik Howard (Muse)