Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kojoti ponovo sviraju!

Kojoti ponovo sviraju!Legendarni Kojoti koji su 16 godina bili razdvojeni i koji su jedina poznata rock ’n’ roll grupa s ovih prostora koja nikada nije napravila povratničku turneju, početkom sljedeće godine stat će pred publiku festivala Brijačnica i odvestih ih u svemir čvrstog, masnim rifovima nabijenog rock ’n’ rolla na koji se skakalo 90-ih godina i koji ih je vinuo u sam vrh tadašnje rock scene.

Zidovi Boćarskog dom podrhtatvat će zbog hitova ’Sto milja daleko od nje’, ’Halucinacija’, ’Razuzdan i lud’, ’Hodala je pola metra iznad zemlje’, ’Trese, lupa, udara’ i ’Izbugljen u svemiru’.

Jedni od nositelja Fiju-briju generacije u drugoj polovici 90-ih osnovani su 1992. godine, a utemeljio ih je Davor Viduka.

Bend Kojoti će nastupati u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas), Bobo Gruičić (bubanj), s gostima iznenađenja.

Bend je u svojoj karijeri objavio tri studijska albuma za Dancing Bear, ”Kojoti” (1995.), ”Halucinacija” (1996.) i ”Sex Disko Kung Fu” (1998.).

Prestali su sa radom 2000. godine!

Objavljeno 29.11.2016.

Vremeplov

Danas svi pričaju kako su nekada rockeri htjeli rušiti ne znam što, a zapravo smo svi bili mladi i ludi i bilo je normalno biti protiv svega. Nije li to zadaća mladosti?
Igor Modrić, riječki redatelj