Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kojoti s ”Danima” ušli na HR Top 40!

Kojoti s ”Danima” ušli na HR Top 40!Kojoti su nas nedavno iznenadili iščekivanim povratničkim singlom ”Danima”, netipičnoj pjesmi benda kojom su Kojoti još jednom pokazali svoju romantičnu i nježniju stranu.

Ova radiofonična pjesma, koja je dobila i sjajan prateći video spot u režiji Dinka Čvorića - Doringa, tako je u kratkom roku osvojila brojne fanove, ali i urednike. To povrđuje i činjenica da se pjesma ”Danima” u ekspresnom roku smjestila među najemitiranijim domaćim singlovima u radijskom eteru, točnije da je novi ulaz na HR Top 40 listi.

”Jako smo sretni zbog naše nove pjesme koja do sada, od našeg povratka na scenu, ima daleko najbolji start. Pjesmu ’Danima’ i prema brojevima pregleda na YouTubeu publika je najbolje primila. Nisam se ni okrenuo, a već smo prešli 20 tisuća pregleda na YouTubeu i hrpetinu jako pozitivnih komentara. Također nam je jako drago što smo ušli u Top 40” poručio je autor i gitarist Kojota, Davor Viduka te okrio kako je iz prve ruke od urednika radijskih postaja saznao da im je nova pjesma Kojota odlična.

Nakon mnoštva odrađenih televizijskih i radijskih intervjua, na radost svih fanova, bend ovom prilikom najavljuje kako već u pripremi imaju i drugi singl!

”Riječ je o pjesmi koju smo svirali na baš svim koncertima ovo proljeće i ljeto, a bilo ih je dosta, i apsolutno svugdje je prolazila fantastično. Na nekim koncertima smo je na zahtjev publike čak morali ponoviti na bisu. Neću još otkrivati ime pjesme, ali jako sam sretan što smo u situaciji da nam trenutni singl super prolazi.” otkriva Viduka koji je siguran i u uspjeh sljedećeg singla upravo zbog reakcije publike na koncertima, što je najbolji znak za uspjeh.

Opasne pripreme oko izlaska novog albuma za diskografsku kuću Dancing Bear u punom su jeku što potvrđuju i sami Kojoti: ”U roku od mjesec dana ponovno ćemo kod Skansija snimiti još tri nove pjesme, koje su već u pripremi, tako da će uskoro više od pola novog albuma Kojota biti gotovo. Puno hvala svima i slušajte i vrtite pjesmu ’Danima’, danima (i noćima), jer je baš slatka mala ljubavna stvar. Pozdrav od Kojota.”

Objavljeno 16.09.2023.

Vremeplov

Istina je ono što su mi govorili kad sam počinjao - da mediokritet vrlo, vrlo aktivno vuče dole i pokušava da te slomi, da te zadrži da dijelite učmalost - jer svaki put kad netko u nečemu uspije, on ujedno dokaže koliko su neki drugi ljudi bijedni i nesposobni u onome što rade.
Marko Šelić Marčelo