Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Beth Hart u Beogradu

Koncert Beth Hart u BeograduJedna od najboljih blues -rock pjevačica današnjice, Beth Hart, nastupit će u Dvorani sportova 11. 11. 2017. godine u Beogradu.

U svojoj dugoj karijeri, ova izuzetna umjetnica, osvojila je brojne nagrade. Više puta nominirana je za Grammy, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a o poštovanju koje njene kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne suradnje koje je ostvarila s nekim od najvećih glazbenika našeg vremena (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes).

Važan dio njene karijere je i dugogodišnja suradnja s gitaristom Joeom Bonamassom s kojim je snimila dva studijska i jedan live blues album, a u tijeku je snimanje još jednog zajedničkog izdanja koje se očekuje tijekom ove godine.

Na turneji u okviru koje Beth Hart će posjetiti i Beograd, Beth će promovirati svoj aktualni album, ”Fire On The Floor”, ali će publika imati prilike čuti i njezine najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

‘’Fire On The Floor’ jako se razlikuje od prošlog albuma ’Better Than Home’ koji je vrlo osoban u smislu da se osvrćem na svoj život i na glas govorim o tome kako se sada osjećam gledajući unatrag. Malo je teži u smislu teme i sadržaja. Glazbeno je zapravo mekan, pjevam neke soul i gospel pjesme, a tu je i malo rocka, no u osnovi je to mekši, laganiji album. S druge strane ovaj novi album ima mnogo više energije i snage s tim da pak tematikom nije toliko težak. Pjevam o ljubavi i slomljenom srcu, o veselju otkrivanja jazz glazbe u pjesmi ’Jazz Man’, ili pak o tome da mi nedostaje moj dom u pjesmi ’Theres No Place Like Home’’ objasnila je Beth i nadodala ’Fire On The Floor’ sam snimila neposredno nakon ’Better Than Home’. Doslovno, otišla sam u studio na tjedan dana, snimila ’Better Than Home’, i prije nego je počelo miksanje te ploče već sam se vratila u studio s drugim producentom i snimila ’Fire On The Floor’ u tri dana. Te su obje ploče zapravo nastale u isto vrijeme, prije gotovo dvije godine.

Koncertne ulaznice po cijeni od 2.900 RSD (25e) dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.rs.

Organizatori koncerta su Hala Sportova i HHArtists

Objavljeno 25.10.2017.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger