Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert Beth Hart u Beogradu

Koncert Beth Hart u BeograduJedna od najboljih blues -rock pjevačica današnjice, Beth Hart, nastupit će u Dvorani sportova 11. 11. 2017. godine u Beogradu.

U svojoj dugoj karijeri, ova izuzetna umjetnica, osvojila je brojne nagrade. Više puta nominirana je za Grammy, objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a o poštovanju koje njene kolege imaju prema njoj dovoljno govore brojne suradnje koje je ostvarila s nekim od najvećih glazbenika našeg vremena (Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, Warren Haynes).

Važan dio njene karijere je i dugogodišnja suradnja s gitaristom Joeom Bonamassom s kojim je snimila dva studijska i jedan live blues album, a u tijeku je snimanje još jednog zajedničkog izdanja koje se očekuje tijekom ove godine.

Na turneji u okviru koje Beth Hart će posjetiti i Beograd, Beth će promovirati svoj aktualni album, ”Fire On The Floor”, ali će publika imati prilike čuti i njezine najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

‘’Fire On The Floor’ jako se razlikuje od prošlog albuma ’Better Than Home’ koji je vrlo osoban u smislu da se osvrćem na svoj život i na glas govorim o tome kako se sada osjećam gledajući unatrag. Malo je teži u smislu teme i sadržaja. Glazbeno je zapravo mekan, pjevam neke soul i gospel pjesme, a tu je i malo rocka, no u osnovi je to mekši, laganiji album. S druge strane ovaj novi album ima mnogo više energije i snage s tim da pak tematikom nije toliko težak. Pjevam o ljubavi i slomljenom srcu, o veselju otkrivanja jazz glazbe u pjesmi ’Jazz Man’, ili pak o tome da mi nedostaje moj dom u pjesmi ’Theres No Place Like Home’’ objasnila je Beth i nadodala ’Fire On The Floor’ sam snimila neposredno nakon ’Better Than Home’. Doslovno, otišla sam u studio na tjedan dana, snimila ’Better Than Home’, i prije nego je počelo miksanje te ploče već sam se vratila u studio s drugim producentom i snimila ’Fire On The Floor’ u tri dana. Te su obje ploče zapravo nastale u isto vrijeme, prije gotovo dvije godine.

Koncertne ulaznice po cijeni od 2.900 RSD (25e) dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.rs.

Organizatori koncerta su Hala Sportova i HHArtists

Objavljeno 25.10.2017.

Vremeplov

Coutry glazba je jednostavna - tri akorda i istina.
Harlan Howard