Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncertne aktivnosti Josipe Lisac

Koncertne aktivnosti Josipe LisacNakon burnog prvog dijela ljetne koncertne sezone, Josipa Lisac uzela je ovih dana zasluženi dvotjedni predah od nastupa, koji standardno provodi na golf terenima Savudrije i susjedne Slovenije.

Seriju velikih koncerata koja je uključivala nastupe u Vrsaru, Splitu, Velenju, Dubrovniku, Zadru i Mostaru Josipa je zaključila gostovanjem na festivalu Hrvatskog pjesništva na Braču prošli tjedan.

Poslije kratke pauze slijedi impresivan kraj ljeta i jesen, a sve započinje velikim koncertom na otvaranju Špancirfesta 24.08. u Varaždinu.

Nakon Varaždina slijede samostalni koncerti u Novom Mestu 01.09., na manifestaciji Makedonsko srce u Skopju 08.09 te u Brežicama 29. rujna. Koncert koji posebno privlači pažnju je onaj u Beču, u sjajnoj dvorani Akzent Theater, gdje Josipa s bandom nastupa u nedjelju 11. studenog.

Do kraja godine Josipa najavljuje još niz svirki, uključujući i onaj u Sarajevu za koje će datumi biti objavljeni uskoro. Sve to uvod je u koncertno izrazito aktivnu 2013. za Josipu Lisac i njezin band, godinu u kojoj će nizom velikih koncerata diljem regije i inozemstva obilježiti 40 godina od izlaska “Dnevnika jedne ljubavi”, jednog od najznačajnijih albuma domaće diskografije svih vremena. Datume i gradove svih koncerata 2013. Josipa i njezin tim početi će objavljivati krajem ove godine.

Na koncertnom polju Josipu Lisac ekskluzivno zastupa Los Angeles agencija.


Objavljeno 17.08.2012.

Vremeplov

Svatko tko ima imalo smisla za humor ako stavi neki moj album u player smijat će se od početka do kraja.
Eminem