Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Korn - zvijezde Metalcampa 2012.

Korn - zvijezde Metalcampa 2012.Ovogodišnji Metalcamp koji je već deveti po redu proglašen je za jedan od najljepših festivala u Europi zbog svoje izuzetno lijepe lokacije koja je smještena na ušću rijeke Soće u rijeku Tolminku u prekrasnom slovenskom parku prirode Sotočje u Tolminu pa ga zbog toga metal fanovi sa pravom nazivaju „pakao u raju“.

Metalcamp će se ove godine održati od 5. do 11. kolovoza i u tih sedam dana će na dvije pozornice svirati pedesetak svjetskih metal velikana među kojima su Korn, Machine Head, Amon Amarth, Sabaton, At The Gates, Hatebreed, Paradise Lost, Testament, Edguy, Eluveitie, Kataklysm, Pain, Sodom, Finntroll, Korpiklaani, Epica, Nile, Napalm Death, Grand Manus, Dark Funeral, Septicflesh, Madball i mnogi drugi pa tako i ciejli niz domačih bandova. Zvijezde ovogodišnjeg Metalcampa, grupa Korn.

Radi se o festivalu sa ugodnom publikom koja dolazi iz cijeloga svijeta tako na festival tako i na odmor u prekrasnom prirodnom okruženju dvije plaže na dvije rijeke i prekrasnim šumama sa credom „Headbanger’s Holidays“. U sklopu festivala se nalazi i kamp i to prvi put ove godine sa pet zvijezdica što znaći da pruža sve usluge uključijući dječji vrtić, sanitarije, bar, restoran.

Također se može pronaći i smještaj u Tolminu i mjestašcima oko festivala. Pored svega toga će biti moučnosti raznih drugih zabavnih događanja poput raftinga i letenja sa padobranom, coctail bar na plažama, velika ponuda štandova sa hranom, metal market sa štandovima sa odječom, nakitom, cdovima, ukrasima....

Cijena ulaznice za sedmodnevni paket iznosi 129 Eura koliko bi na nekim lokacijama platili samo kamping. U prodaji su i trodnevne ulaznice po cijeni od 99 Eura i jednodnevne ulaznice po cijeni od 49 Eura. Moramo napomenuti da su to cijene bez provizije koje možete kupiti samo na ulazu na festival, a što znaći da u ćete u pretprodaji preko Eventim ili Hardticket sistema morati platititi za sedmnodnevni paket 142 Eura, trodnevnu 109 Eura i za jednodnevnu 53,90 Eura.

Sve ostale informacije i vremena nastupa izvođača potražite na oficialnoj web stranici www.metalcam-slovenia.com

Predprodajna mesta u Sloveniji:Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Hipermarketi Mercatorja, blagajna Križanke, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga.

Objavljeno 17.07.2012.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian