Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kreće zagrijavanje za SuperUho

Kreće zagrijavanje za SuperUhoKrajem tjedna, u četvrtak 07.07. i u petak 08.07. stižu koncerti zagrijavanja za SuperUho Festival u Primoštenu nastupima Damiena Jurada na terasi kluba Močvara i Mac DeMarca u velikom dvorištu Jedinstva u Zagrebu.

Damien Jurado u drugom dijelu europske turneje dobiva pojačanje i nastupit će kao trojac, pridružuju mu se Josh Gordon na gitari i Heather Woods Broderick (bivša članica Efterklanga i Horse Feathersa, te članica pratećih bendova Laure Gibson i Sharon Van Etten), a prije Mac DeMarca će nastupiti australski glazbenik Alex Cameon u pratnji saksofonisata Roya Molloya.

Prije i poslije koncertnih nastupa u petak za glazbu je zadužen DJ Per Le Cler koji će uz poznate svevremenske hitove, puštati muziku koja je obilježila 2015. i 2016. godinu.

Na koncertu Mac DeMarca 08.07. najavljujemo još jednu vrlo ugodnu suradnju, koja će se nastaviti na SuperUho Festivalu u Primoštenu. L

Plakat Mac DeMarco koncerta su napravili Sven Sorić i Hrvoje Spudić, This Town Needs Posters dvojac koji su nam već prije dizajnirali odlične plakate za koncerte Mark Lanegana, Melvins, Earth, Ariel Pinka.

U suradnji s generalnim sponzorom festivala, Iskon Internetom,gostimaestivala predstavit ćemo niz popratnih sadržaja, koji će se osim na prostoru odvijanja festivala realizirati i na festivalskoj plaži koja je smještena na samo 70 metara udaljenosti od glavne festivalske lokacije.

Iskonovci će urediti festivalsku zonu opuštanja koja će uz uživanje u hrani i piću u prekrasnom mediteranskom ambijentu ponuditi i zanimljive neglazbene sadržaje.

Objavljeno 05.07.2016.

Vremeplov

Ratovi su uvijek započinjali zbog religija.
Glenn Danzig