Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Krenula Exitova povorka ljubavi i prijateljstva

Krenula Exitova povorka ljubavi i prijateljstvaUoči Sea Star festivala koji EXIT Tim ovog svibnja po prvi put pokreće u Umagu, krenula je 22.05. ispred Gradske kuće u Novom Sadu krenula velika biciklistička povorka prijateljstva i ljubavi. Vožnja je humanitarnog karaktera, a akciju je inicirala EXIT fondacija u cilju promoviranja regionalne suradnje i dobrosusjedskih odnosa.

Za svaki kilometar koji će biciklisti preći od Novog Sada do Umaga, sponzori i Sea Star će donirati određenu sumu novca u cilju nabavljanja radiološkog aparata za Dom Zdravlja u Umagu.

”Drago nam je što iz Novog Sada u Umag uz magičnu Exitovu festivalsku iskru koja će pokrenuti prvi Sea Star festival, prenosimo i poruku humanosti i regionalne suradnje. Ovo nije samo novi dio Exitove Avanture, nego i proširenje našeg društvenog djelovanja, iz kojeg je sam festival nastao” – istakao je Jovan Simić, koordinator humanitarnih aktivnosti EXIT fondacije.

Biciklisti iz kluba Invictabike iz Novog Sada će u Umag stići na dan otvaranja festivala Sea Star, 25. svibnja. Njima će se na ovoj ruti pridružiti i njihove hrvatske kolege, dok će povorku podržati i drugi sportaši iznenađenja. S početne točke ovog puta biciklisti su ponijeli i Exitovu zastavu na kojoj se nalazi znak mira u obliku srca, kao jedinstveni simbol ove akcije. Među rekvizitima je i vaterpolo lopta, koja će biti ključna za spektakularno otvaranje festivala. Neposredno prije polaska, podršku akciji u ime grada Novog Sada, pružio je zamjenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević.

Na ruti dugoj 660 km, biciklisti će iz Novog Sada prenijeti poruke ljubavi i prijateljstva i to kroz Bačku Palanku, Vukovar, Vinkovce, Slavonski Brod, Novu Gradišku, Novsku, Sisak, Veliku Goricu, Jastrebarsko, Karlovac, Vrbovsko, Delnice, Rijeku i Buzet, da bi svoju humanu misiju završili u Umagu. Ovo je samo jedan od koraka u povezivanju država na Balkanu, s težnjom da projekt „Tiha balkanska većina“, kojem je glavni cilj postizanje stabilnosti u regiji, odjekne što jače.

Nakon što je Exit 2014. godine produžio četvorodnevni spektakl i prenio najbolje muzičke vibracije s Dunava na plažu Jaz u Crnoj Gori, ove godine valovi sa Sea Dance festivala dolaze i do Istre! Exitova avantura sa lajtmotivom obilježavanja 50 godina od slavnog „Ljeta ljubavi“, čije su osnovne poruke bile ljubav, mir i tolerancija, ove godine prvi put počinje festivalom Sea Star u Umagu, koji će bit održan u kompleksu Stella Maris u Umagu od 25. do 28. svibnja.

Objavljeno 24.05.2017.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders