Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Krenula Exitova povorka ljubavi i prijateljstva

Krenula Exitova povorka ljubavi i prijateljstvaUoči Sea Star festivala koji EXIT Tim ovog svibnja po prvi put pokreće u Umagu, krenula je 22.05. ispred Gradske kuće u Novom Sadu krenula velika biciklistička povorka prijateljstva i ljubavi. Vožnja je humanitarnog karaktera, a akciju je inicirala EXIT fondacija u cilju promoviranja regionalne suradnje i dobrosusjedskih odnosa.

Za svaki kilometar koji će biciklisti preći od Novog Sada do Umaga, sponzori i Sea Star će donirati određenu sumu novca u cilju nabavljanja radiološkog aparata za Dom Zdravlja u Umagu.

”Drago nam je što iz Novog Sada u Umag uz magičnu Exitovu festivalsku iskru koja će pokrenuti prvi Sea Star festival, prenosimo i poruku humanosti i regionalne suradnje. Ovo nije samo novi dio Exitove Avanture, nego i proširenje našeg društvenog djelovanja, iz kojeg je sam festival nastao” – istakao je Jovan Simić, koordinator humanitarnih aktivnosti EXIT fondacije.

Biciklisti iz kluba Invictabike iz Novog Sada će u Umag stići na dan otvaranja festivala Sea Star, 25. svibnja. Njima će se na ovoj ruti pridružiti i njihove hrvatske kolege, dok će povorku podržati i drugi sportaši iznenađenja. S početne točke ovog puta biciklisti su ponijeli i Exitovu zastavu na kojoj se nalazi znak mira u obliku srca, kao jedinstveni simbol ove akcije. Među rekvizitima je i vaterpolo lopta, koja će biti ključna za spektakularno otvaranje festivala. Neposredno prije polaska, podršku akciji u ime grada Novog Sada, pružio je zamjenik gradonačelnika Novog Sada Srđan Kružević.

Na ruti dugoj 660 km, biciklisti će iz Novog Sada prenijeti poruke ljubavi i prijateljstva i to kroz Bačku Palanku, Vukovar, Vinkovce, Slavonski Brod, Novu Gradišku, Novsku, Sisak, Veliku Goricu, Jastrebarsko, Karlovac, Vrbovsko, Delnice, Rijeku i Buzet, da bi svoju humanu misiju završili u Umagu. Ovo je samo jedan od koraka u povezivanju država na Balkanu, s težnjom da projekt „Tiha balkanska većina“, kojem je glavni cilj postizanje stabilnosti u regiji, odjekne što jače.

Nakon što je Exit 2014. godine produžio četvorodnevni spektakl i prenio najbolje muzičke vibracije s Dunava na plažu Jaz u Crnoj Gori, ove godine valovi sa Sea Dance festivala dolaze i do Istre! Exitova avantura sa lajtmotivom obilježavanja 50 godina od slavnog „Ljeta ljubavi“, čije su osnovne poruke bile ljubav, mir i tolerancija, ove godine prvi put počinje festivalom Sea Star u Umagu, koji će bit održan u kompleksu Stella Maris u Umagu od 25. do 28. svibnja.

Objavljeno 24.05.2017.

Vremeplov

Ne mislim da se žena mora postaviti kao muškarac da bi pokazala svoju snagu.
Little Richard