Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kultna pjesma ”A što dalje” nakon 20 godina dobila spot!

Kultna pjesma ”A što dalje” nakon 20 godina dobila spot!Početkom ožujka ove godine najpoznatiji hrvatski punkrockeri iz Gajnica, Hladno Pivo, odlučili su svojim najvjernijim fanovima, odsvirati poseban koncert i vratiti ih u same početke njihovog postojanja.

Interes je bio prevelik da bi se ostalo na jednom danu pa su tako kroz Kset sveukupno tri dana (7.-9.3.2014.) odzvanjali zvuci kultnih pjesama s ’Džinovskog’, ’G.A.D.’-a i ’Desetke’.

Trodnevna žestoka punk svirka u Ksetu, rasprodana u samo par minuta i to danima unaprijed, zabilježena je zvukom i slikom u svrhu izdavanja CD i DVD izdanja nazvanog ”Evo vam Džinovski!”.

Samo mali djelić atmosfere donosimo kroz live videospot za pjesmu s prvog studijskog albuma ’Džinovski’, ”A što dalje”.

’Pa evo ja ću reći da je pjesma ”A što dalje” jedna od ’kultnijih’ pjesama na našem i inače dosta kultnom Džinovskom. To je zapravo ljubavna pjesma koja uopće tako ne zvuči.’ - komentira pjesmu frontmen Mile Kekin, te nastavlja o novonastalom spotu: ’Nismo imali para za snimit spot davne 1994. godine pa smo sad pokušali ispravit tu nepravdu. Iskoristili smo odličnu publiku i fantastičnu trodnevnu atmosferu u Ksetu početkom ove godine i snimili live spot. Mislim da je potrebno upozoriti da u spotu ima i golih tijela, prolivenog alkohola i skakanja u publiku, pa nije za one naše osjetljivije tankoćutne fanove. Sam spot treba shvatit kao aperitiv, a glavno jelo stiže već za cirka mjesec dana u obliku CD/DVD-a ”Evo vam Džinovski”. Živjeli!’

Igor Vignjević bio je zadužen za snimanje materijala kroz tri dana u Ksetu pa je logično preuzeo dužnost ”redatelja” i montažera videospota za pjesmu ”A što dalje”.

CD/DVD izdanje ”Evo vam Džinovski” s više od 25 pjesama odsviranih u Ksetu naći će se u prodaji početkom studenog ove godine.

Objavljeno 26.10.2014.

Vremeplov

Ljepota muzike je u ljepoti čovjeka koji je donese.
Dado Topić