Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Let Me Panic” osvojio RUNDU za Album godine

”Let Me Panic” osvojio RUNDU za Album godineRegionalna udruga nezavisnih diskografa RUNDA i ove godine je proglasila najbolje u kategorijama najboljeg albuma, pjesme i izvođača. Za najbolje izdanje 2021. proglašen je „Let Me Panic“, debi Bad Daughter, kojem je ovo već drugo priznanje za album godine.

Podsjetimo, „Let Me Panic“ je ranije proglašen albumom godine po izboru više od 40 domaćih urednika i novinara, a sad ga je za isto priznanje izglasalo ukupno 50 izdavača i profesionalaca iz glazbene industrije. U ostale dvije kategorije pobjedu su odnijeli Buč Kesidi (Najbolji izvođač) i Marčelo za pjesmu “JBG”. Za nagrade je u svim kategorijama nominirano 50 albuma, 83 pjesme i 54 izvođača.

Bad Daughter je, nakon Lovely Quinces, nova glazbena inkarnacija Dunje Ercegović. Kroz solo projekt Bad Daughter Dunja se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu svoju nešto tamniju, ali i dalje plesnu i pitku viziju. Album “Let Me Panic” nastajao je tri godine, a rađen je u suradnji s Leonardom Klaićem koji potpisuje produkciju i aranžmane.

Pjesme plešu unutar indie pop žanra, s osjetnim naslanjanjem na elektonsku glazbu, odnosno kako Dunja dodatno pojašnjava pojašnjava, pune su utjecaja koji proizlaze iz svega što ona i Leo privatno slušaju. Album donosi osam pjesama, među kojima su i do sada objavljene ”Favourite Game”, koju prati i sjajan video spot, kao i “Thick”, te akltualan singl “New Lover”. “Let Me Panic” dostupan je na svim streaming servisima.Objavljeno 06.02.2022.

Vremeplov

Mislim da imamo dvije važne misije u životu. Jedna je da otkrijemo tko smo mi ustvari, a druga je da okusimo koliko god možemo života i iskustva.
David Coverdale (Deep Purple)