Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Letz Zep dolazi u Zagreb

Letz Zep dolazi u ZagrebNakon fantastičnih The Doors Alive nam MH Concerts dovode još jedan show posvećen velikanima rock’n’rolla, ovoga puta jednoj od največih i najbitnijh rock grupa svijh vremena, Led Zeppelin.

Direktno iz Londona 08.04. u zagrebačku Tvornicu kulture dolazi najbolji Led Zeppelin tribute band Letz Zep za koje je i sam Robert Plant nakon odgledanog koncerta oduševljeno izjavio: ”Otišao sam na koncert i tamo vidio – sam sebe!”

Pored Planta je tu cijeli niz pozitivnih kritika pa su tako svoje oduševljenje u poznatom glazbenom magazinu Kerrang iskazali Jimmy Page, Ozzy Osburne, Steve Winwood te Janick Gers (Iron Maden) koji je izjavio: ”Ovo je bolje nego okupljanje Led Zeppelina”! BBC je Letz Zep proglasio za definitivno najbolju Led Zeppelin tribute grupu, a Ozzy Osbourne izjavio: ”Hej, čovječe, ovo je stvarno ... dobar glas. Moraš biti na ...heliju kako bi pjevao tako visoko.”

Letz Zep pored odlične i autentične svirke koja se temelji na najboljim danima Led Zeppelina iz zlatnog doba rock’n’rolla sedamdesetih godina prošlog stoljeća, imaju i autentičan image i instrumenta na kakvima su svirali Led Zeppelin što upotpunjuje i tvori doživljaj u cjelinu.

Na svom repertoaru koji broji više od pedeset pjesama izvode presjek hitova iz svih perioda grupe Led Zeppelin pa su tako na reperoaru žešće pjesme poput „Immigrant Song“, “Black Dog”, “Rock and Roll”, „Whole Lotta Love“, „Communication Breakdown“, preko akustičnih pjesama “Gallows Pole” i “Babe I’m Going to Leave You”, do složenijih melodija poput “Kashmir” i definitvno največeg hita “Stairway to Heaven”, pjesme koja je uvrštena među najpopularnije rock pjesme svih vremena.

Nastupaju i na velikim festilama, pa su tako nastupili i na največem metal festivalu na svijetu, njemačkom Wakenu čija je snimka objavljena na DVD-u i što je definitivno garancija za njihovu kvalitetu.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznice je 99 kn za prvih sto ulaznica samo preko Eventim sustava, zatim će ulaznice koštati 130 kn u pretprodaji i 150 kn na dan koncerta.

Pored toga će u prodaji biti i posebne VIP ulaznice sa kojima će posjetitelji moći ovaj spektakl posmatrati sa sjedečih mjesta VIP balkona gdje će biti šank i konobari samo za njih. Cijena VIP ulaznica iznosi 230 kn u pretprodaji, te 250 kn na dan koncerta (VIP ulaznice su limitirane su na 70 komada i mogu se kupiti samo preko Eventim sustava). Ostala pretprodajna mjesta; Zagreb; Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockamark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Tratinska 47, Rijeka; Dallas Music Shop – Splitska 2a.

Objavljeno 28.02.2017.

Vremeplov

Kad se baviš kreativnom umjetnošću, ne vraćaš se u nešto što si već napravio, nego pokušavaš stalno raditi nešto novo, biti što raznovrsniji. Za to nema granica ako radiš ispravno.
Joey Castillo (Queens Of The Stone Age)